VDSL-Fiber geçişi oldu, 2 gün kullandım sonrasında internet gitti ve 15 gün içinde çözülür fiber kablo ıslah çalışması var dediler, 20 gün oldu şimdi 15 gün daha sürecek diyorlar, böyle bir çalışmadan Türk Telekom un bile haberi yok, fiber konnektör sürekli kırılıyor zaten daha önce de kırıldı gelip yaptılar şimdide kırık ama ne gelen var ne giden. Evden çalışan ve her işin internet ile yapıldığı bu zamanda bir ay internetsiz bırakılmak TurkNet e yakışmadı…
Selamlar @papicity, foruma hoş geldiniz Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden fiber hizmeti aldığınızı görüyorum. İlgili alanlara yalnızca yerel sağlayıcı saha ekipleri müdahale edebildiğinden arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışma yürütmesini bekliyoruz. Konuyla alakalı ekiplere bilgi ilettik. Kaydınızın önceliğini ilgili birimlere aktardım
Teşekkür ederim @alperenatici bey, umarım çözüm hızlı olur, 20 gün bekledik bi 20 gün daha internetsiz kalmayız.
Anlamadığım bir konu var sizin bilginiz vardır belki, Türk Telekom bu saha çalışmalarını kendi müşterileri mağdur olmasın diye günün yoğun olmayan saatlerinde yapıyor ve bitiriyor ve kendi kullanıcıları hizmet almaya devam ediyor, diğer sağlayıcılar niye mağdur oluyor bu durumdan? 1 gün değil 2 gün değil, 20 günü aşkın süre kendi müşterilerini mağdur ettiğini düşünmüyorum, bi yerde bir hata var ama nerede çözemedim.
Çalışmalardan belirli bir kesimin etkilenmesi normal bir durum. İlgili arızadan ıslah edilecek kablo üzerinden hizmet alan tüm kullanıcılar etkilenir. Islah sonrasında sorunsuz olarak kullanımınıza devam edebilirsiniz
Merhaba, konu hakkında hiçbir gelişme olmadı 1 ay oldu hâlâ saha çalışması nedeni ile internetim yok. Çözüm adına da gördüğüm kadarı ile hiçbir adım atılmıyor, en azından bir ekip gelsin fiber konnektör bağlantısı kontrol etsin değiştirsinler diyorum ona da cevap verilmiyor, destek kaydı oluşturmaktan ve gelen cevaplardan gına geldi. TurkNet bu kadar ilgisiz değildi eskiden, bu tavırları can sıkıyor artık…
Selamlar, ekiplere konuyla alakalı bilgi ilettim. Dönüş bekliyorum
Ekip geldi, konnektör değişimi yaptı ve sorun çözüldü. Bir ay boş yere internetsiz kaldık yani. Sorun sadece konnektör ile çözülüyormuş…
Sorunun çözülmesine çok sevindim. Kullanamadığınız günlerin tutarının faturanızdan düşülmesi için fatura destek kaydı oluşturmanız yeterli olacaktır Keyifli kullanımlar dilerim