İzmir/Buca/Adatepe İnternet Problemi

Arkadaşlar İzmir/Buca/Adatepe lokasyonunda olup interneti olmayan var mı? Sabah saatlerinden beri internette kopma oluyordu akşam internet gitti TurkNet müşteri hizmetlerini aradım lokasyonda sorun ar port arızası giderilmesi üzere çalışma yapılıyor dendi ama nasıl bir çalışmayla hala düzelecek.

Ayrıca haftalar önce belki 1 ay önce kutum arızalı olduğu için değişimi yapılacağını söylediler ne gelen var ne arayan soran. TurkNet 'i herkese öneriyorum, sırf bu tarz bir sorun için 2. Ayında turknetten geri çıkan oldu çocuk 1 ay kullandı 1 ay kullanamadı bu sorunların çözümü neden hızlı olmuyor? Fibere geçişte bile aylar sonra gerçekleşti Bölgede çalışan yok dediler anlayışla karşıladım bekledim ama sorun çözümü konusunda çok mağdur oluyorum. Home ofis çalışıyordum internet yüzünden şirkete geçmem istendi ekstra maliyetten zarar ettiğim için işten ayrılmak zorunda kalacağım bu şekilde devam etmesini istemiyorum artık başka firmaları araştırmaya başladım. TurkNet bu şekilde devam edecekse ben TurkNet ile devam edemeyeceğim

Selamlar, 06.01.2023 gece saatlerinde başlayan arıza, ertesi gün öğleden sonra çözüme ulaştırıldı. Keyifli kullanımlar :raised_hand: