İstanbul / Bayrampaşa Bölgesi GigaFiber Süreci

TurkNet kutusu binamıza yaklaşık 2 ay önce bağlanmıştı fakat bina dışından gelen kabloların bağlantısı yapılmamıştı , yaklaşık 4-5 gün evvel kablo çekildi ve bugün gelip hat değerlerimiz ölçüldü hat değerlerinin uygun olduğu bildirildi ekiplerin interneti bağlamasını bekliyoruz nakil işlemlerini başlattık süreç devam ediyor ancak bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek ortalama kaç iş günü sürecek gibi bir bilgi paylaşımı yapılmadı , umarım en kısa zamanda TurkNet GigaFiber’e kavuşuruz.

Konum: İstanbul ,Bayrampaşa , Cevatpaşa Mahallesi

Güncelleme : 05.09.2022 saat sabah 10.03 civarı apartmandaki kutudan ölçüm yapıldı ölçüm sonucu değerlerimizin iyi olduğu söylendi kurulum için beklemekteyiz.

Evet diyorum doğdu güneşim, modumu yakalıyorum :rocket:

2 Beğeni

Merhabalar, ne zaman başvuru yapmıştınız?

Bizde TurkNet vdsl kullanıyoruz geçen hafta salı günü gigafibere geçiş için başvuru yaptık lakin daha geri dönüş olmadı. Gelip ölçüm yapıldı mı? Yapılmadı mı? Hiçbir bilgimiz yok. Altyapı sorgusunda geçen haftadan beri gigafiber gözükmektedir.

Cevatpaşa mahallesi / fırın sokak

Perşembe günü başvuru yapmıştık (01.09.2022), şuan için beklemedeyiz.

Bilgi için teşekkürler. Bizim başvuruda 30.08.2022 bilgi amaçlı paylaşmak istedim bir gelişme olursa onlarıda paylaşırım.

Bize de doğsa artık şu güneş :slight_smile: Hava kapalı bulutlu, sağanak yağışlı hep, bi kablo çekmeyi bekliyor…

Bende 5 6 gün önce başvuru yaptım hala bir gelişme yok.

1 Beğeni

tamamdır iletişimde kalmak dileğiyle …

07.09.2022 tarihi itibariyle güncelleme :
Saha ekipleri tarafından randevu oluşturulmak üzere aranacağımızı söylenen bir SMS ulaştı . Kurulum randevusu oluşturmak için bekliyoruz.

17:59 itibariyle yarın için randevu oluşturuldu. Kurulum ekibi yarın gelecek. Gelişmeleri buradan paylaşmaya devam edeceğim.
Umarım yarın GigaFiber’e kavuşuruz.

1 Beğeni

@jacobianmatrix Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah. Tam adres neresiydi acaba?

1 Beğeni

Bizi arayan soran yok bekliyoruz hala, bende ayın birinde başvuru yapmıştım. Daha ne kadar uzayacak bu süreç merak ediyorum.

Bana biraz tuaf geldi aynı yerdeyiz biz bekliyoruz. Arkadaş için tabiki seviniyoruz sonunda gigafibere kavuşacak. Lakin bize söylenen yoğunluk var sıraya göre aranacak. Aynı mahallede oturuyoruz biz 30.08.2022 tarihinde başvuru yaptik @Smony ile birlikte arayan soran yok. @Smony de arayan yok galiba olsa haber verird. Diğer arkadaş şanslı çıktı 01.09.2022 başvuru yaptı ve randevuyu kaptı :innocent:

Şükrü Kanatlı Cad. Cevatpaşa Mahallesi

İsmetpaşa mahallesinde bende gelip kurmalarını bekliyorum. Ekip gelmişken söyler misiniz bizi de ziyaret etsin :smiley:

Bana da hiç bir şekilde geri dönüş yapılmadı, kurulum haricinde bilgilendirme için bile hala geri dönüş yapmadılar. Her gün mail ve sms geliyor bir umut bakıyorum fakat gereksiz reklam ve playlist içeriklerinden başka bir şey olmuyor.

Bende aynı durumdayım. Ben 31’inde yazmıştım gigafiber hızı problem değil ama fiyat pahalı geliyor. Bu ayki fatura gelmiş insan bilerek mi bekletiyolar diye düşünmeden edemiyor. :thinking:

1 Beğeni

Haklısın insan düşünmeden edemiyor. Ben destek kaydına tekrar yazdım ama herhangi bir bilgilendirme yok maalesef. Belki @alperenatici bizlere bu konuda yardımcı olabilir. Konu ile ilgili bir bilgilendirici haber. 2 hafta olacak neredeyse

Selamlar @BeReal, lütfen konu sahibinin izni olmadan konu dışı mesajlar yazmayalım. GigaFiber süreçlerinde bildiğiniz gibi ortalama bir süre veremiyoruz. Bunun sebebi prosedürlerin ve süreçlerin birçok etkene bağlı olarak değişiklik gösterebilmesidir. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden belirli aralıklarla kontrol etmenizi rica edeceğim. Keyifli forumlar :raising_hand_man: