İşletmeci Değişikliği Yaptım, Aboneliği Halen Devam Ediyor

Başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir şey nasıl mümkün olur, x firmadan TurkNet 'e geçiş yaptım. 2 saatte geçiş yapıldı ama x firma halen aktif, TurkNet 'te de internet kullanabiliyorum. x firma ile konuştum iptat etmediğiniz sürece devam eder diyor, TurkNet iptal ettirmeyin biz halledicez diyor ama iki taraftan da ses soluk yok.

1 Beğeni

Mileicom un aktif olduğu bilgisini onlardan mı aldınız?

Hem TurkNet Online İşlem Merkezi de hem e devlet hem de kendileri

Selamlar @h.artiran, TurkNet hizmetinize ulaşmak ve durumu incelemek isterim. Forum profilinize müşteri numarası tanımlarsanız sevinirim :handshake:

Ayrıca millenicom tarafından arandım TurkNet sizin geçiş işleminizi yapmamış dedi. Halen sinyali bizden alıyorsunuz dedi.

Tekrar selamlar, inceleme yaptığımda tarafımızdan faturalama başladığını iletmişsiniz. Aktivasyon süreciniz yasal süre içerisinde devam ediyor. Faturalama da başlamadı. İlgili firmaya yaptığınız iptal talebini geri çekmenizi, aktivasyon sürecinin tamamlanmasını beklemenizi rica ediyorum. Sürecinizde bir anormallik bulunmuyor.

1 Beğeni

Tamam da ben turknetten kullanıyorum şu an İnternetimi millenicom bize herhangi bir taşıma işlemi için talep gelmedi diyor.

Aktivasyon süreci ortalama 6 iş günü sürüyor. Diğer sağlayıcıdan sinyal almaya devam ediyorsunuz. Yani hizmeti şu anda bizden kullanmıyorsunuz. Durumu ekiplere ilettim, gereken işlem uygulanacak.

Ama kullanıcı adı şifre turknetin verdiği kullanıcı adı şifre o nasıl oluyor ki?

Alperen Bey in dediği gibi

‘Aktivasyon süreci ortalama 6 iş günü sürüyor.’

Bu 6 gün sonrası değişmezlerse tekrar konu açabilir veya burası kapanmazsa buraya yazabilirsiniz.

Iyi Günler :relaxed::pray::rocket:TurkNet​:rocket:

1 Beğeni

Millenicom hesabınız kapanmadan TurkNet pppoe bilgilerinizi girmişsiniz o yüzden hatalı olarak kullanıyorsunuz anormal bir durum yok biraz sabırlı olun.

  1. deneme de başarısız :confused: bir türlü TurkNet 'e geçemiyorum. vazgeçicem en sonunda

Yeni başvuru yaptığınızı görüyorum. Süreciniz devam ediyor. Özel mesaj üzerinden size yardımcı olacağım.