TurkNet firması adresimde 27.05.2024 tarihinde * (XDSL numarası, TurkNet Forum yönetimi tarafından güvenlik nedeniyle gizlenmiştir)
hizmet numaralı bağlantı yapmıştır. Bağlantı etiketi ektedir. 29.05.2024 tarihinde TurkNet firmasından hizmet iptali gerçekleştirdim. Ancak TurkNet firması tarafından tüm işlemlerin tamamlandığı beyan edilmiş olmasına rağmen açık iş emri gözükmesi sebebiyle adresime TurkNet dahil olmak üzere hiçbir firmadan internet bağlantısı/abonelik yapamamaktayım. HER GÖRÜŞMEDE YENİ ABONELİK YAPABİLİRSİNİZ DENİYOR ANCAK YAKLAŞIK İKİ AYI AŞAN BİR SÜREDİR MAĞDURİYET YAŞIYORUM. Türknetten hizmet aldığıma bin pişman oldum.
- (XDSL numarası, TurkNet Forum yönetimi tarafından güvenlik nedeniyle gizlenmiştir)
Yukarıda bildirmiş olduğum hizmet numarası ve ekte yer verilen bağlantı etiketi ve şikayete konu adresindeki abonelik iş emrinin ivedi olarak kaldırılmasını talep etmekteyim. Bahse konu adres aynı zamanda avukatlık mesleğini home office olarak icra ettiğim adres olup her türlü gecikmeden ve ihmalden doğan gerek maddi gerek manevi zararlarımın tümününün tazmini için şirketinize başvurulacağını ihtar ederim.