IPV6 Tanımlattım ancak çalışmıyor

Gelişmiş - ağ - ilk seçenek - sol daki bağlandı. Yerinin yanındaki özelliklerini gir ordan girince. Alta ipv6 var ona tik yap - slaac yap. - kaydet

Sonra gelişmiş. - lan ayarları - ipv6. - radvd işaretle ve bi altındaki tik yap kaydet
Yeniden başlat sonra gelmesi gerekiyor atadılarsa. İpv6

Resim atamıyorum üzgünüm. aklımdan söylüyorum . Hafta sonu köydeyiz.

Dediklerinin hepsini daha öncesinde yapmıştım zaten modemi defalarca kez yeniden başlattım sıfırladım aynı ayarları tekrar yaptım ama gelmedi bir türlü halada gelmiyor

Merhaba, IPv6 tanımının gelmesi zaman alabiliyor. Buradan “Bazı Sayfalara Erişemiyorum” kayıt açın ve Temsilciye “IPv6 tanımı yapıldı, modemimi kurdum fakat testler de IPv6 çıkmıyor” diye belirtin.

Arkadaşlar bende yaptım ayarları ama nereden kontrol edebileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? :roll_eyes:

https://ipv6-test.com/

Modemde IPv6 Ayarları Nasıl Yapılır? Konu da rehber mevcut.

Bende tanımladılar ama desteklenmiyor diyor… modemim TP LINK Archer VR2800…

Eğer türk telekomun verdiği modemin varsa onu da alabilirim olmadı onu bağlarım

Türk Telekom modemlerin de ipv6 yı ben çalıştıramadım.

valla TP LINK adresindeki dediği gibi yaptım ama IPv6 IP alamıyorum.

Modem de IPv6 aldığımı söylüyor IP vs. var ama testte sonuçlar olumsuz anlamadım.ipv6
hatta size ekran alıntısı göndereyim…

Not: Ne kadar zor bu IPv6 yı ayarlamak arkadaş bu kadar zor olmamalı bu …

İpv6 test sitesin de ipv6 var gözüküyor mu

İpv6 test sitesin de ipv6 var gözüküyor mu

Yok hocam testler de gözükmüyor ne yazık ki sadece modem de varmış gibi görünüyor… Anlamadım gitti ne yapmamız gerekiyor ki bağlanması için :face_with_monocle:

Onu bende sorduruyorum. Tek çalışma tp link vr300 oldu oda zar zor yapmıştım. Bi önceki sürüm de

Acaba IPv4 ü iptal mi etmek gerek… 6 yı aktif edebilmek için ?

Neden TurkNet gerekli açıklama yapmıyor ki? Hizmeti tanımlıyorlar gerisine karışmıyorlar beni aradıklarında IPv6 tanımlı modem üreticinizle görüşün dediler Tp linki aradım modem üzerinden yapılması gereken ayarları servis sağlayıcınızdan istemeniz gerekiyor diyor bunun sonu nereye kadar gidecek?

Öyle birşey yok kardeşim benim :slight_smile: İpv6 tanımlanır, modem üzerinden ipv6 nı aktif eder kullanmaya başlarsın. Bana bugun tanımlandı. Modem arayüzüne girdim. Keenetic olduğu için indirmen gerek,ipv6 yı. İndirdim. İpv6 kullan dedim. Bitti bu kadar. Keenetic modem bu yüzden her zaman önde olacak :slight_smile:

1 Beğeni

Valla çözemedim modem tarafında sıkıntı yok var görünüyor ama web sayfalarında görünmüyor çözemedim çözen olursa lütfen cevaplasın :face_exhaling:

ipv6 test sitesin de var gözüküyor mu ? OİM de ip adresiniz boş olması gerek. Orası boş mu ip yazıyor mu ?

Kardeşim iyi güzel hoş söylüyorsun da her ülkenin kendine göre belirli standartları olur bu ülkede satış yapan üretici firmalarda bu standartlarda ürün üretir ve satar sorun bizim tp link kullanmamız değil yani TurkNette şuan mantıklı cevap veremiyor bilmedikleri şeyler var sonuç olarak bu bir test herkeste olması gerektiği gibi çalışacak diye bir garantide vermiyorlar zaten bizim niyetimiz forum üzerinden şikayetimizi dile getirerek biran önce bu işi sonuca bağlamaları

1 Beğeni

Valla bir türlü çözemedim herşeyi denedim … Ve yoruldum açıkcası… dediğim gibi bu kadar zor olmamalı… Ve modem’de görüyor ancak web sayfaları görmüyor… :confused: :confounded: