IPv6 tanımlanmasını istiyorum

Daha herkese IPv6 tanımlanması tamamlanmadı ancak bunun bir yolu var mı?

Daha önce IPv6 beta kullanıcıları arasına girmediyseniz şuan bu hizmetten yararlanamazsınız. Btk başkan yardımcısı IPv6 adımlarının atıldığını açıkladı. Umarım ileri zamanlarda herkes kullanabilir :slight_smile:

Beta kullanıcısıydım taşındım hizmet nakil oldu müşteri numaram aynı şuan kullanmaya devam edebiliyormuyum

Merhabalar, biz TurkNet olarak IPv6 tester kullanıcılarımızı bir havuzda topladık. Tüm işlemlerimizi ve güncellemelerimiz seçilen müşterilerilerimizle birlikte gerçekleştirdik ve BTK’ya sunduk. Şu an BTK gerekli incelemelerini yapıyor. Bu sebeple tester kullanıcılarımız haricinde diğer kullanıcılarımıza Ipv6 veremiyoruz. Umarım BTK’nın incelemeleri kısa süre içerisinde biter ve tüm kullanıcılarımıza bu hizmetimizi sunabiliriz.

Size diğer konu üzerinden de yazmıştım. Bu konuyu bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletir misiniz?

alperenatici hocam mail at demiştiniz attım geçenlerde bir geri dönüş olmadı malesef beta sürüme ilk geçişte herkes gibi size mesaj atmıştım sizde onaylanmıştınız hizmetim nakil oldu ipv6 bu süreçte kayboldu tekrar mesaj attım size özelden müşteri numaramı bilginiz olsun

Girmiştim kullanıyordum hizmetim nakil oldu fakat müşteri numaram degişmedi

Hocam özelden mesaj attım Bir kontrol edermisiniz söz bir daha rahatsız etmiycem :grinning:

1 Beğeni

valla ben yazdım @EFG ustama bekliyorum tanımlanmasını

Benimki oldu sanki sadece emin degilim

tt nin hız testinden bakın sol tarafta yazıcak eğer oolduysa