IPv6 Tanım Sorunu

merhaba
yaklaşık 1 saat kadar önce modemin ipv6 alamadığımı fark ettim (anlık alıyor olabilir). tanımlamada bir sorun mu oldu acaba, kontrol edebilir miyiz?

güncelleme öncesi sürümler, ipv6 bileşenini kaldırıp tekrar kurdum ama nafile

Merhaba, 84398067 numaralı destek kaydınızı oluşturduk. Ekibimiz destek olmak üzere size ulaşacaktır.

bendede öyle üç aydır sorunsuz kullanıyordum bugun bir baktım v6 gitmiş

konuyla ilgili destek kaydı actım tekrar tanımlama yaptılar ama modem arayüzünde ipv6 gozuktugu halde internete cıkıs yapmıyor yine birseyi bozmussunuz gibi

hocam aynı sorunu bugün saat yaklaşık 17:30 itibariyle bende yaşamaktayım.
@TurkNetDestek
84402691 destek kaydı numaram.

şu anda modem ayarlarından ipv6yı iptal ettim ipv4 ile internete erişim sağlayabiliyorum ancak modemde hala kırmızı ışık yanıyor, stabil değil. Normalde bağlantım sorunsuz olduğunda yeşil yanıyor.
Modemim Hopper Dsl ve güncel sürüm, modemde herhangi bir arıza veya sorun bulunmuyor
IPv6 tanımlama mı kontrol edebilir misiniz?

Şu an hizmetiniz aktif ve internetiniz stabil görünüyor. Sorununuz devam ediyor mu?

ipv6 da birseyi bozdunuz @TurkNetDestek arayüzde gozuktugu halde nete cıkıs yapmıyor düne kadar ipv6da sorun yoktu umarım network eikibinize iletirsinizde sorun bulunur

normal olarak netim calısıyor bir sorunum yok ama ipv6 yı bozdunuz cogu kisinin dunden beri calısmıyor v6 sı bu konuyu cozmenizi rica ederiz

4 Beğeni

aynı sorunu yaşıyorum hocam sizin sorununuz çözüldü mü?

destek kaydım devam ediyor ancak bazı müşteri temsilcileri gerçekten ipv6 ney onu bile bilmiyorlar gibi gözüküyorlar bu da sorunun çözülmesi adına zaman kaybı oluyor

+1 benimde bugün gitti ipv6 yok.

ipv6 yok çalışmıyor

hala bir değişiklik yok. bana verilen tek cevap “tanımlama yapmıyoruz” olunca peki deyip telefonu kapattım.
ancak ek olarak şunu da ekleyebilirim ki internet hızım arttı (normalde 100 Mbps iken düştü, şimdi tekrar eski haline döndü) sanırım asıl sorun yerleşik operatör tarafında yapılan bir güncelleme

1 yıldır bizde durum böyle. TurkNet çok umursamıyor. Geçmiş olsun.

2 Beğeni