İPv6 Ne zaman Turkiye gelecek

İPv6 Ne zaman Türkiye gelecek ne zaman geçeceğiz İPv4 sıkıldım Port açamıyoruz Sürekli Statik iip almamız gerekiyor oda işe yaramıyor Ne zaman Gelir Türkiye?

Merhaba @Ewinstein, TurkNet olarak biz kullanıcılarımıza Ipv6 tanımlıyoruz ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Siz mevcut kullanıcımız mısınız? Eğer öyleyseniz ve Ipv6 istiyorsanız bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden bir destek kaydı açın ve içerisine Ipv6 isteğinizi detay olarak ekleyin.

Modeminizin Ipv6 desteği varsa arkadaşlarım en kısa süre içerisinde size verebilirler.

2 Beğeni

Pek sorunsuz olarak çalışmıyor. Modemin IPv6 desteği olsa bile IP alamama durumumuz oluyor

3 Beğeni

TurkNet’te ipv6 mevzusu biraz sıkıntılı. Sadece ipv6 ile bağlanayım diyenlerin işine belki yarar da. Biraz derine inince sıkıntı olduğunu görüyorsun.

1 Beğeni

Ben kullanıyordum aktifti geçen gün destek kaydı açtım hız performans sorunu için arayan müşteri temsilcisi daha stabil kullanabilmem için kapattı ipv6 vardır bir bildiği diye onayladım bende

1 Beğeni

Şu an için kullanıcılarımıza Ipv6 hizmetimizi veriyoruz @Ewinstein.

Eğer sorun yaşanıyorsa ki dediğinize göre yaşanıyor. Bize bu durumları anlatan bir destek kaydı oluşturarak bize ulaşın. Arkadaşlarım dediğiniz minvalde hizmetleri kontrol ederek sorunları çözüme ulaştırsınlar.

Benim modem bu Zyxel VMG3625-T20A İPv6 Uyumlu ama çalışır mı acaba ?

Merhaba modeminiz uyumlu ama modemi TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden aldıysanız modem yazılımını ABPM6 C0 sürümüne güncellemeniz gerekmektedir. TurkNet in kendi ürettiği ABPM5 F1 yazılımında ipv6 malesef düzgün çalışmıyor.

1 Beğeni

TurkNet 'te almadım modemi internetten almiştım 2019 da

Modeminize vereceğim linkteki yazılımı yüklerseniz ipv6 ile ilgili sorunlar düzelecektir.
Link

1 Beğeni

Baktımda bulamadım modemin adını

Buyrun link i burada Link