IPv6 nasıl geçerim

Merhabalar dün itibariyle TurkNet’e geçmiş bulunmaktayım hız olsun ping olsun gayet memnunum. Turknetin IPv6 desteği de varmış. Modemim Vodafone h300s IPv6 için olan ayarları açtım ama sonra IPv6 testi yaptığımda IPv6 IP adresi alamadığımı gördüm. Nasıl kullanabilirim bu IPv6’yı.

Merhabalar,
aramıza hoşgeldiniz, ipv6 için OİM’den destek kaydı açıp atama isteyebilirsiniz ama en son atamalar durdurulmuştu. İsterseniz yine bir yazıp bilgi isteyebilirsiniz.
Keyifli kullanımlar dilerim

Selamlar @Cihanko, aileye hoş geldiniz :raised_hand: Değerli üyemiz @ilkay 'ın da belirttiği gibi Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturup IPV6 istediğinizi belirtmeniz yeterli olacak :partying_face:

1 Beğeni

Düzeltildi mi?

Aynı modemden bende de var. IP6 yı aktifleştirdim. Tüm ayarları açtım. Modem IP6 yı alıyor ama cihazlara dağıtırken sıkıntı oluyor. Pc de ayarları manuel olarak yaptım. Onda da testler de bir geçti bir geçmedi. Pc yi kapatıp açtığımda işler değişti. Hiç verim alamadım öyle ce bıraktım. Geçenlerde bir iki siteye girerken sorun yaşadım (örnek yemeksepetim) programı bile çalışmadı. Sadece modemde IP6 desteğini kapatınca herşey düzeldi. IP6 sevdasını bu modemde rafa kaldırdım. Vodafone ne zaman IP6 ya gecerse vodafone.net üzerinnde kullanım sağlayan bir hat üzerinden modeme güncelleme gönderirse o zaman belki düzelir umudum var. Root şifresiyle bile işlem yaptım ama ben başaramadım. Başaran olursa buradan bilgi verirlerse sevinirim.

Modemin root şifresi
Kullanıcı adı :VodAdmin
Şifre : Voda556Net12

Bu şifre ile daha ayrıntılı ayarlar yapılabiliyor. DNS ayarları değişikliği filan