İPV6 kullanılmıyor

Turknet geçtiğimiz haftalarda ipv6 tanımlaması yaptı. Modem üzerinden gerekli ayarlamaları yaptım, arayüzde ipv6 adresi görünüyor ancak internete çıkışlarda ipv6 kullanamıyorum, test sitelerinde görünmüyor.
Kullandığım modem zyxel vmg8623-t50b ipv6 için bir önceki ve 2 önceki yazılımları da denedim durum aynı.
Nerede hata yapıyor olabilirim, bu durumu nasıl düzeltirim?

1 Beğeni

Merhaba kullanmış olduğunuz modem şu anlık yazılımsal sorunları olduğu için sadece V5.50(ABPM.3)b2_F0 sürümünde ipv6 hizmeti çalışmaktadır. Eğer belirttiğim sürüm yüklü ise ayarlarınızı aşağıdaki verdiğim görsellerdeki gibi ayarlamanız gerekli.


1 Beğeni

Geçtiğimiz günlerde bu güncellemeyi yükleyip aynı ayarlamaları yaptım ama durum değişmedi.
Zyxel müşteri hizmetleri son sürümde ipv6 çalışıyor diyerekten yine güncel sürümü yüklettirdi.

Zyxel müşteri hizmetlerine kalsa modem mükemmel çalışıyor hiçbir sorunu yok ama işte kullanan biliyor şuan için dediğim gibi tek ipv6 çalışan yazılım sürümü size söylediğim ama uyarayım o yazılımda da çok fazla sorun var.

Bu sürümle de deneme yaptın sonuç alamadım acaba internet erişimi verilmemiş olabilir mi?

Olabilir OİM üzerinden destek kaydı açıp teyit ettirebilirsiniz çünkü vmg 8623 ve vmg 3625 kullanan arkadaşlar bende dahil tek bu sürümde çalıştırabildim ipv6 yı

Biraz sonra deneyeceğim bakalım inşallah çalışır.

Bu sürümde çalışıyormuş, sadece yapılandırmayı yaptıktan sonra kapayıp açmadığım için ev ağı ayarlarını uygulamamış galiba.

1 Beğeni

9 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.