Ipv6 gözükmüyor

Arkadaşlar selam, bayağıdır uğraşamıyordum iş güçten dolayı. Ben ipv6 test sürecinde vardım ilk kayıt yapıldığında sonra ipv6 tanımlandı ve bir anda kesildi gitti bidahada yoğunluktan bakamadım. Şimdi baktım hala ipv6 almıyor modem. Niye öyle oldu acaba?

İpv6 teste katılmışsanız mail adresinize ipv6 nın destek mail adresi gelmiştir. Oraya yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirler.

Aralık ayında emre beye mail atmıştım

Gün içinde kontroller için dönüş sağlanacaktır.

Sağlıklı günler.

diye mail attı fakat geri dönüş yapılmadı 3 aydır.

büyük ihtimal dediğiniz gibi bir olay var

Ben daha cuma günü mail attım 1 saate geri döndü. Ama ben hataları yönlendirme hatalarını bildiriyorum. Sorunları bildiriyorum.

dediğim gibi daha önceden kullanıyordum bir anda ipv6 gitti bidaha almadı. herhangi bir ayar vs. değiştirmedim

dediğim gibi modem ayarlarında vs. hiçbir değişiklik yaşamadım. hatta aynı gün rastgele birisinin daha gitmişti. okumuştum ya forumda yada discorddaydı o kişide. aynı benim gibi herhangi bir sorun yokken bir anda kesti ipv6 almayı

Emre beye tekrar ilettim gelen mesaj :

Müdehalede bulundum.ipv6 nız kaybolmuştu. İpv6 atamasını tekrar yaptım.

İyi günler.

Şuan ofisteyim kontrol etme fırsatım olmadı ama eve geçince kontrol edicem. Şimdiden teşekkür ederim kendisine yardımından dolayı

2 Beğeni

ipv6 kullanan arkadaşlar bu ipv6 testlerindeki sıkıntı devam ediyor şimdi kontrol etme fırsatım olduda. yine farklı bir dns mi girmemiz gerekiyor?

1 Beğeni