Şuan modem arayüzünde v4+v6 açık olduğu için v6 ile bağlanmayı denediği için instagram tarzı v6 destekli sitelerde v4 e geçmesi uzun sürüyor fotoğraf ve video yüklenmesini bekliyorum bayağı Bi
Farkettiğim kadarıyla ipv6 yolum değişmiş. eskiden sonu 5a80 ile biterken şimdi 5080 olarak gözüküyor
Neye göre ölçüm yaptınız ?
Benim kullanımımda Google servislerinde ping düşüyor mesela. Bu da sayfaları açarken ve özellikle Youtube kullanımında hızı çok etkiliyor.
Sadece ping de değil. Karşı bilgisayar ile direkt bağlantı kuruyorsun. Dış ip uyuşmuyor derdi yok. Dynamic dns derdi yok. Multiplayer oyunlarda da açık tip bağlantı kurabildiğin için daha avantajlı oluyorsun.
ipv6 ile de aynı pingi alıyorum, ipv4 ile de aynı pingi alıyorum. Gecikmeler vs aynı. Keza oyunlarda da aynı. Güvenlik dışın da sanırım hiç bir etkisi yok bana ama olsun dursun kenarda. Ben mi ayıkamıyorum yada bilemedim…
Süper haber bu @BLackOwL Önce sorunu tespit ettik sonra gerekli tüm arka planda işlemlerinizi gerçekleştirdik ve sorunu ortadan kaldırdık. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim