İpv6 çalışmıyor

modemim ipv6’yı görüyor ancak ipv6 testlerinde sonuç başarısız oluyor. hepsiburada, kuveyt türk yerlerin uygulamalarına giremiyorum ama internet sitelerinde sıkıntı yok.

Bende ipv6 var kuveyttürk ve hepsiburada sorun olmadan açılıyor. DNS değiştirmeyi deneyebilirsin. Ben Adguard dns kullanıyorum.

2 Beğeni

hem TurkNet dns hem de google dns denedim olmadı.

1 Beğeni

Bu siteye girip ekran görüntüsü atabilirmisin.

cmd den tracert 2a10:50c0::ad1:ff yapabilirmisin.

1 Beğeni

Bazı modemlerde nedense çalışmıyor. Bir tür uyumsuzluk söz konusu. TurkNet bu konuda çalışıyor.

ipv6 stabil değil açık olsa da bir işe yaramıyor kapatın gitsin.

1 Beğeni

Gayet stabil ve aylardır sorunsuz kullanıyorum. Bence dandik ve çok pohpohlanan modemlerden uzak durulsun.

Merhaba @etemaltay modeminizin marka ve modelini öğrenebilirmiyim.

1 Beğeni

ZXHN H298A V1.0 root erişimini açıp ayarları yaptım

1 Beğeni

Şu an ipv6 hizmetiniz çalışıyor mu?

IP ve 6 çalışıyor mu peki ne oldu ben de aynı modemi kullanıyorum Türk Telekom modemlerde olmadığı için destek gelmiyor o yüzden modemin IP ve 6’yı açmayacaktır root işlemi yap ama sonucunda olmayabilir

hayır dün ip alıyordu modem bimanda almamaya başladı. destekteki arkadaş sorun yaşadığını çözülünce döneceğini söyledi

Destekten gelecek sonuç yanıtını bekleyelim sorun çözülmez ise burdan dönüş yapın neler yapabileceğimize bakalım.

1 Beğeni

Merhabalar, kayıt numaranızı buradan iletirseniz sürecinizi takip edebilirim :innocent:

teşekkürler 54523818

IPV6 tanımlama alanında bir sorun yaşanmış. Devamında network birimiyle iletişime geçildi. Durumunuz hakkında en kısa sürede gereken işlem uygulanır. Rica ederiz :raising_hand_man: