İnternetim yavaşladı



Kademeli olarak yavaş yavaş 35mbit a kadar hızını düşürdü TurkNet yazıklar olsun be rezillik bu yüksek hızlı internet diye geldik hattım yüksek hızları desteklediği halde TurkNet benim hızımı bilinçli bir şekilde düşürüyor müşteri memnuniyeti bu mu yazıklar olsun sizin hizmetinize 2-3 haftadır uğraşıyorum sizin yüzünüzden ettiğim zarar cabası ek kolay şekilde nasıl kapatabilirim TurkNet aboneliğimi! Sinir sahibi oldum sayenizde bu kadar uğraşmak nedir Inter hızıyla benden 40mbit kesip başkasına mi veriyorsun sanki hızı düşürmek nedir?

Bu kolaylıkla çözülebilecek bir şey ama tam olarak ne gibi bir yardım talep ettiğinizi anlamadım? İptal için destek istiyor iseniz Zahmetsiz İptal — TurkNet adresinden bilgi alabilirsiniz.

1 Beğeni

Hızımın düşürüldüğünü belirttim kalıcı bir çözüm istiyorum zırt pırt hat değerlerim değişiyor sabit bir hız alamıyorum hattım yüksek hızları desteklediği halde benim hızım neden düşürülüyor. Hekim işim internet ile 3 haftada deli gibi maddi zararım var TurkNet in umrunda mı? Adam gibi hizmet vetemeyeceklerse aboneliği sonlandıracağım bu hızı zaten bütün sağlayıcılar daha ucuza veriyor.

Bu hız testi size mi ait? Ve altyapı sorgu sonucunuzun ekran görüntüsü ile modem ara yüzünden hat değerlerinizin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Hızınızı sistem yaşanan herhangi olumsuz bir nedenden dolayı da otomatik olarak da düşürüyor olabilir. TurkNet abonelerinin hızlarını düşürmek için zaman ve emek harcamaz aksine yükseltmek için elinden geleni yapar. Eğer apartman dairesinde oturyor isenize alt yapı sorgunuzu karşı daire komşunuzun adresi üzerinden yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Hocam bu sorguların hepsi bana ait hat değerlerim de hiç bir problem yok kendimde yazılımcıyım aynı zamanda santral yenilendi 3 hafta önce o sırada bende daire iç hattı yeniledim ilk gün 100/50 civarında hız alıyordum sonra ekip dedi ki yapa santraller iptal oldu vae port açıyoruz 80/8 sabitlendi hızım 1 hafta kadar böyle kullandım bu akşam internet kesildi 15 dk sonra dsl geldi 35/8 görünüyor hızım ben evde node çalıştırıyorum kazancımı internetten sağlıyorum yaptığım iş gereği sürekli hız testi yapıyorum hat değerlerim sabit fakat hızım sürekli güncelleniyor. TurkNet gerçekten büyük hayal kırıklığı yarattı…

1 Beğeni

hemen TurkNet Online İşlem Merkezi ne girin orada paket tarife değişikliği var oradan tarifenizi yükseltin eğer yüksek ise düşürün tekrar yükseltin. Dediğim gibi bazen sistem otomatik olarak düzenleme yapabiliyor.

Merhaba siz yine de @ModeratriX dediği gibi modem ara yüz hat değerlerini paylaşırsanız belki sorununuz arıza ekiplerine kalmadan düzeltilebilir.