Merhaba, pazar günü sabah saatlerinde evimin yanındaki yolda su altyapı çalışması başladı öğleden sonra da internetim gitti. (Bağlantısı var mı bilmiyorum eklemek istedim.) Desteğe yazdığımda herhangi bir çalışma vb. yok gözüküyor dendi, ekipleri yönlendirdiklerini söylediler. Bu sabahta Türk Telekom aradı fakat telefonu açtığımda ekibe bağlıyoruz diyip kapandı sonrasında teknik arıza sebebi ile bağlanılamadı tekrar arayacağız dedi otomatik mesaj fakat hiçbir arama yok. İşimin internet üzerinden olması sebebi ile büyük sıkıntı çekiyorum bu yüzden buraya sormak istedim. DSL ışığı hiçbir şekilde yok. VAE kapalı gözüküyor, modeme erişim yok diyor. Altyapım resmen bir anda yok oldu sanki, TurkNet’e geçerkende altyapı sorunum vardı evime dışarıdan hat çektim sonrasında ekipler gelip bağladı vs. kablo veya port ile alakası var mıdır? Veya sorunun kaynağı nedir, ne kadar sürede hallolur?
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sorunun çözümü için ekiplerin kontrolleri devam ediyor. Kısa süre içerisinde gelişmeler hakkında sizi bilgilendireceğiz. Süreci Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz.