İnternete Bağlanamıyorum

Merhabalar, iki gün önce akşam eve geldiğimde bilgisayarımı açıp baktığımda internetimin olmadığını gördüm. Modeme baktığımda ise sadece power ve wifi ışıkları yanıyordu. Destek talebi oluşturdum ve Türk Telekom ekiplerinin gelip binadaki kutuyu kontrol edeceklerini söylediler geldiler ve bir problem olmadığını söylediler. Dün akşam 300TL karşılığında yerinde destek ekiplerini gönderebileceklerini söylediler bende kabul ettim. İstanbul/Beyoğlu’nda yaşıyorum ne zaman gelirler?

yerinde destek ekipleri genelde 1-2 güne dönüş yapıyorlar ve gelmeden önce de sizi arıyorlar. Müsait misiniz bugün geleceğiz vs gibisinden. Ben de geçen gün aynı arızadan muzdariptim. Forumdaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular. Binandaki kutu neredeyse oradaki kabloları bir kontrol et veya elektrikçiye ettir. Ben bir tanıdık buldum telekomdan da gelip öyle baktılar çözüldü 1 dakikalarını falan aldı kabloda kopukluk varmış onu giderdik dediler. Modem ışıkları vs aynıydı benim de şikayetimde.

Teşekkür ederim.

Selamlar @ByPhantom, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Randevunuzu incelemek adına hizmetinize ulaşmak istedim fakat forum profilinize müşteri numaranızı eklemediğiniz için ulaşamadım. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim :handshake: