İnternete bağlanamıyorum

Tüm ışıklar yanıyor internet var gözüküyor. Bağlı gözüküyorum. Ama internet yok. Modemden tanılama yapınca ppp ağlarına bağlanılamadı hatasını gösteriyor. Yeni nakil aldırmıştım eski internetim adsl iken şuan fiber. Sorun ne olabilir?

Bende seninle aynı durumdayım
Bi dener misin turknetin kendi web sayfası açılıyor mu sende. Bende burası hariç hiçbir yere girmiyor.

Öncelikle yardım için çok teşekkür ediyorum. Şimdi denedim ve evet türknetin kendi sitesine girebiliyorum. Başka hiçbir yere giremiyorum ama sıkıntı orada.

Evet aynı durumu yaşıyoruz .
Mesaj geldi ve şu yazıyordu ;
Modem kurulumu yaparak internete erişim sağladığınızi görüntüledik. Hizmetinizi faturalandırmaya başlamadan önce kullanım yapmanızı bekliyoruz.

Uygulamada da en alttaki aktivasyon bölümü hala gri.

Sadece turknetin sayfası açılıyor.

Desteğe mesaj attım umarım cevap verirler.

Sorun çözüldü diye destek kaydını kapatmışlar sorun aynı şekilde devam ediyor :smiley:
Kendi siteleri hariç bir yere giremiyorum bunun sebebi ne olabilir ki?

Peki uygulamada aktivasyon aşamasında mi gozukuyorsunuz hala ?

Her yerde internete bağlı gözüküyorum. Bağlıyımda zaten modem veri alıp veriyor ama hiçbir internet sitesi açılmıyor TurkNet dışında

Sorunum aniden çözüldü nasıl olduysa :confused:

Keşke benimki de çözülebilse. 2 seferdir 1 saniye arama yapıp aradık ama ulaşamadık sorununuz yok diyorlar… Telefon elimde ona rağmen açamıyorum sen düşün

Modemi kapa aç yaptım tekrar aynı sorun başladı :frowning:

Ayrıca şunu farkettim 10 ile başlayan bir ip adresi alınca internete girmiyor 100 ile başlayan bir ip adresi alınca internete giriyor :confused:

Dosya istiyorlar ama sistemleri kesinlikle attığım dosyayı kabul etmiyor. Aldığım çıktıyı yazıyla atıyorum onu da kabul etmiyorlar. Çıkmaza girdim resmen sistemleri dosya yollarken hata veriyor resim olmadan devam edemeyiz diyorlar. Maille yollayayım dedim oda yok. Buraya atıp linkini bırakıcam en sonunda destek kaydına. ip falan mı alamıyoruz nedir bu problem

2 Beğeni

Dostum şuan kontrol ettim aynı şey geçerli. 100 ile başlayan ip adresini nasıl alabileceğimi biliyor musun? Belki sorunumu çözer.

Kullanıcı adı şifre yalnış ise 10 şu ip alır.

Şaka mı yapıyorsun :wink: Kullanıcı adı ve sifre yanlış olsa nasıl 100 ile başlayan ip geldiğinde internete girebiliyorum ? Bağlantıyı menüden kesip tekrar bağlayınca 100 ile başlayan ip geliyordu modeme ve internete ancak bu şekilde baglanabiliyordum. 10 ile başlayan bir ip aldığında modem, sadece turknetin sitesine girebiliyorum. Bu durum hala aynı .

Dostum 100lu ip nasıl aldığını söyler misin?

1 Beğeni

Merhaba @pastab, öncelikle yaşamış olduğunuz sorununuz ile ilgili üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Eğer hala sorun yaşıyorsanız bana özel mesaj üzerinden hizmetinize ulaşabilmem için müşteri numaranızı iletin. Ben size destek vermeye çalışayım.