İnternete bağlanamıyorum. (ip almıyor)

Salı akşamı TurkNet i arayarak abone oldum. Aboneliğe kadar her şey güzeldi, perşembe kurulum yapılırken gelen abi modem arızalı diyerek işlemi yapamadı. sadece internet ışığı yanmıyordu. Yeni modem aldım kurulumu yaptım lakin yine internet ışığım yanmıyordu. Sonra destekten türktelekom ekipleri yönlendirildi gelip baktıklarında ise modemin ip almadığını TurkNet in halletmesi gerektiğini söyledi. TurkNet destekten belirttim bu durumu cumartesi arandım bana tekrardan kurulum yaptı lakin tekrar internet yanmıyordu. Bugün ekip yollandı adam tekrardan her şeye baktı ama şu an hala internet çözümüne ulaşabilmiş değilim 5 gündür internet kullanamıyoruz. Bu ip alabilmek için ne yapılması gerekli.

Modeme Turknetin verdigi kullanici adi ve şifresini yazdinizmi?
Ondan olabilir internet gelmemesinin sebebi

Kurulumu yapıyorum onda her hangi bir sıkıntı yok maalesef

1 Beğeni

sizde statik ip yoksa ip adresini otomatik olarak al ı seçmelisiniz

1 Beğeni

1 sene olmuş konu açılalı ama problemi yaşayanlar için yazayım hattınız vdsl ise benim attığım fotoğraftaki gibi olması lazım kurulum ekranındaki bilgiler vlan mtu vs

Merhaba @Black1198 cihazınızda global veya TurkNet in yayınladığı bir yazılım yükledikten sonra resetleme yapmışsanız bu gibi ayarların birkaç tanesi ayarlanmamış geliyor. Sorununuz çözülmesine sevindim iyi günler dilerim.