İnternet var ama bağlanmıyor

Evde elektrik gidip geldikten sonra modemde önce uzun bir süre sadece power ışığı yandı sonra tüm ışıklar yanmaya başladı ama bu seferde internete bağlanmadı 192.168.1.1 e girince
Ping ppp gateway 4/0
Ping yerel domain 4/0
Ping uzak domain 4/0
kırmızı yanıyordu ne yapabilirim

Merhaba @Bertan12 modeminizin elektrik dalgalanmasından dolayı zarar görmesi muhtemel olduğu için modeminizin sağlamlığını kontrol etmek adına imkanınız var ise başka bir internet hattında test edin ve test ederken modemin hem kendi hemde eşdeğer başka bir güç adaptörü ile deneyin ve sonuçları burdan paylaşın sorununuz çözülmez ise size yine yardımcı olurum iyi günler dilerim.

1 Beğeni

Selamlar @Bertan12, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından kontrol sağlayamadım. Probleminiz devam ediyor mu?

Şuan okuldayım ama devam ediyor diye biliyorum 2175949 müşteri nodu

Şu anda çevrimdışı görünüyorsunuz. Arıza çözümü için bir üst birime bilgi aktarıldı. En kısa sürede müdahale gerçekleşecek :innocent:

Otomatik olarak sifirlanmis olabilir mi? Veya kendiniz bi modemi fabrika ayarlarina dondurup ISP kullanici adinin ve sifrenin dogru olduguna bakar misiniz?

1 Beğeni

İlk olduğunda sıfırlamıştım ama kurulum yapmadım gidince denicem

Kurulumu vardı zaten ben yine tekrardan yaptım ama bir şey değişmedi

O zaman bir teknik servisin gelmesini bekleyeceksin. Modem arizalanmis olabilir. Denenebilirse baska bir modem uzerinde veya modemi baska bir internet uzerinde denedin mi? Deneyebilir misin?