“İnternet taahhüt sürenizin sonuna geldiniz.”

Çeşit çeşit numaralardan sürekli aranmamızın bir sebebi de taahhütsüz internet kullanıyor olmamız.

Önceki aboneliğimde tanıştığım ve iletişim bilgilerimin bulunduğu Superonline bayisi benimle iletişime geçti adresi kontrol etmek istedi.

Türk Telekom kullandığım ve kampanyamın son ayında olduğum görünüyordu.

Bence TurkNet’in Türk Telekom ile görüşüp bu saçmalığı sonlandırması gerekir.

Taciz aramalarının ciddi ölçüde azalacağını düşünüyorum.

Merhabalar @emreyildirim, daha iyi anlamak için soruyorum. TurkTelekom’dan tarafımıza geçiş yaptınız ve şu anda TurkNet müşterisisiniz. Geçmişte TurkTelekom’dan geçiş yapmak için Superonline ile iletişime geçtiniz ve ilgili firmanın yetkilisi size şu an ulaştı. Doğru mu? :man_shrugging:

Bende de bir benzeri durum mevcut… Anladığım kadarıyla bizim TurkNet aboneliği taahhütsüz olduğu için sistemde her ay taahhütümüzün son ayı gibi görünüyor. Günde bir kaç sefer taahhütünüzün son ayındasınız diye teklif aramaları geliyor.

Çok yoğun iki hafta geçirdim, konuyu açtıktan sonra takip edemedim. Ancak dönebildim foruma. Yanıtlar için teşekkür ederim.

Eski adresimde Superonline fiber kullanıyordum.
Yeni adresimde Superonline fiber olmadığı için TurkNet VDSL bağlattım.

Superonline bayisi ise kendisinin aracılık ettiği aboneliğimi iptal ettirdiğimi öğrenince benimle iletişime geçti.

Yeni adresimde hangi altyapılar var, neler sunabilir incelemek istedi.
Sonra da paylaştığım görüntüdeki mesajı yolladı.

1 Beğeni

Belli bir süreden önce abonelik kapatılınca bayiler alması gereken komisyonu alamıyorlar. Sözleşme süresi tam olarak dolması gerekiyor. O yüzden aboneliğinize aracı olduğu için görmüş olabilir… KVVK var ama yine boş… herkes her istediğine bakıyor ve görüyor.