Türk Telekom alt yapısı ile 35 mbps’e kadar tanımlı internet paketi kullanmaktayım. Türk Telekom ekiplerinin bina girişinden yaptığı ölçümler neticesinde, 100 mbps’e kadar internet hızı alabileceğim ekiplerce tarafıma bildirilmiştir. Fakat TurkNet müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmelerde, paketimin değiştirelemeyeceği ve alt yapının 35 mbps üstü hızı desteklemediği bildirilmektedir. Talebimin yeri getirilerek, konunun çözülmesini rica ediyorum.
Selamlar @sagbasozkan, altyapı henüz aktif olmamış ve sisteme yansımamış olabilir. Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden 15 gün ara ile destek kaydı oluşturmanız yeterli olacak.
Abone derdini anlatıyor, bi devre numarasını alalım bakalım veya telekoma gidip şunu şunu yapmalısınız yerine 15 günde bir uygulamadaki linke tıklama mı yani çözümünüz?
Yani bu çözümü ben de önerirdim arkadaşa. Yani bu biraz TV’den seyredilen maçta yorum yapmak gibi olmuş. Çözüm mü şimdi bu
Selamlar @Letmax, port tahsisi yerel sağlayıcı kontrolünde. Bu sebeple biz istesek de müdahale sağlayamıyoruz. Kullanıcımızın portun aktif olması durumunda yalnızca ilgili bağlantıdan destek kaydı oluşturması yeterli olacak. Destek kaydı oluşturduğunda belirttiğiniz işlemler uzmanlarımız tarafından gerçekleştiriliyor.