İnternet kopma sorunu


TurkNet 'e geçeli 1 ay oldu almam gereken hız 75 mbps ama max 27 down gördüm sonra anladık ki iç tesisatta sıkıntı varmış elektrikçi çağırmanız gerekiyor dediler bizde uğraşmak istemedik neyse 20 gündür falan sıkıntısız kullanıyorduk son 3 gündür İnternetim sürekli kopuyor cuma günü genel bir arıza oluşmuştu sunucularda, arkadaşımın vs İnterneti düzeldi ama benim İnternetim sabahları geliyor (arada kopmalar oluyordu yine) akşam 4 5 gibi gidiyor bunun sebebi iç tesisat mıdır yoksa santraldan kaynaklı bir sorun mu var? yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler…

hat değerlerini atabilirmisin iç tesisatta sorun var demişler zaten

TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı oluşturursanız yardımcı olunacakttır.

sinyal zayıflaması kaç o bu resimde görünmüyor

O zayiflama asiri fazla baglanti kurman zor olur 100db ic tesisatda sorun olabilir kablon eskimi ve ek varmi

oluşturdum 4 gündür destek ekibi yollamalarını bekliyorum :smiley:


TurkNet 'e geçtiğimizde (1 ay önce) burada 75 mbps desteklediği yazıyordu şimdi 16 mbps yazıyor şaka gibi yemin ederim :smiley:

bina eski biz daha önce kablo vs değiştirmedik eskiden taktıkları kablolar duruyor komşum tt ye geçtiğinde tt ekipleri dışarıdan yeni hat çektiler ama TurkNet uğraşmak istemedi elekrikçi ile görüşün dedi buralarda da bu işi yapan yok internetten bulduğum eleman ise 500 tl gibi bir para istiyor bu yüzden yaptırmadık. Benim anlamadığım 20 gündür bir sıkıntı yoktu neden şimdi sıkıntı oluşturdu, şuan İnternet var mesela hat değerleri de şu şekilde sabah geliyor akşam üzeri gidiyor çok saçma

Merhabalar, altyapı sorgunuzda 16 mbps görüntülemeniz boş VDSL portu olmaması ile alakalıdır. Kopma probleminiz ile alakalı olarak gün içerisinde adresiniz ziyaret edilecek. Tespit edilen sorunlar çözüme ulaştırılacak :raising_hand_man:

2 Beğeni

Öyle vallahi yapacak bir şey yok :joy:

kopma çok fazla oluyor daha önce gelen saha ekibinden bir arkadaş hattınızı 40 50 mbpsye sabitletin demişti bu sorunu çözebilir mi ?

Hızınız mevcut değerlerde kopmaya sebep oluyor ise uygun bir değere sabitlenmesi probleminizi çözebilir :wave:

1 Beğeni