İnternet kesintisi

Merhaba, evimde 4 gündür internet yok. Evden çalışıyorum ve işimi yapamıyorum. Destek talebi oluşturdum. İlk telefon görüşmemde genel bir kablo sorunu olduğunu ve Türk Telekom tarafından çözüleceği söylendi. 10.2.25 tarihinde çalışmanın biteceğini ve İnternet sağlanacak bilgisi verildi. Çok uzun bir zaman olduğunu dile getirdiğimde daha kısa zamanda çözülebilecek bir sorun ama Türk Telekom bu tarih için randevu verdi şeklinde bir bilgi verildi. İkinci görüşmemde Türk Telekom fiber alt yapısına iyileştirme yapıyor bu sebeple 10.2.2025 tarihine kadar sorunun süreceği bişgisini aldık. Bu bilgileri Müşteri temsilciniz bağırarak ve çocuk azarlar gibi tarafıma iletti. Her sorduğum soruya karşılık aynı cümleyi kurduğu için sinirlenmiş olmalı… Abone numaram 4168299. İnternet aramalarımda Ankara, İstanbul, Kocaeli gibi şehirlerdeki kullanıcıların aynı sorunu yaşadığını görüyorum. Nasıl bir kablo sorunu 22 günde anca çözülebiliyor? Konu hakkında desteklerinizi bekliyoruz, teşekkürler.

Merhaba, ekibimizle iletişime geçip konu hakkında bilgi ilettik. Sürecinizi hassasiyetle takip ediyoruz. Güncel gelişme olur olmaz bilgi vereceğiz. İlgili birimimiz arızanız hakkında sizinle tekrar iletişime geçecektir.