İnternet ışığının kırmızı yanması

İnternet ışığım yaklaşık 1 aydır kırmızı yanmakta modem kurulumu yaptım ama değişen bir şey olmadı DSL ışığı normal yanmakta yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Selamlar @wisionwise, forum profilinizde müşteri numarası bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

@alperenatici ekledim müşteri numaramı

Tekrar selamlar @wisionwise, bölgenizdeki saha dolabında arıza yaşanıyor. Bu arızaya yalnızca yerel sağlayıcı saha ekipleri müdahale edebiliyor. 28.11.2023 tarihinde problemin çözüleceği bilgisinin iletildiğini görüyorum. Ekiplerden öncelik ve hassasiyet talep ettim.

@alperenatici ben sizin ekibinize sorunumu anlatamıyorum zaten 3 aydır internetim yok ama işin garip tarafı tüm apartmanda internet varken bende olmaması dsl var sadece internet ışığı kırmızı ve saha da çalışan her ekibe sordum hepsi bana tek bir cevap verdi saha dolabına bakıp hiç bir arıza gözükmüyor kendi firmanız ile iletişime geçin dediler siz biz yapamayız diyorsunuz türktelekom biz yapamayız diyor ben kiminle işetişime geçicem herhalde öğrenip ben arızayı gidericem bunun çözümü tarih vererek olmuyoru malesef cünkü bu bir değil iki değil kaçıncı kez bana tarih verişiniz sonuçta alt yapıyı kiralayan siz siniz hatır gönül işiyle olacak şey değil bu bir deprem yaşadık baz istasyonları dahi gitti tek iletişim aracımız sizin Lafta sağladığınız internet hizmeti pek öyle olmasa da. TurkNet firması yüzünden derslerimden kaldım yazılım işiyle uğraşıyorum işimden oldum çok sağ olun daha ben ne kadar bekleyeceğim tüketici hakem heyetinden btkya vaililkten belediyeye kadar başvurdum sizin sadece aksiyona girdiğiniz konu berlirsiz tarihler verip başınızdan savuşturmak cidden çok sağ olun bu duruma düşürdüğünüz için beni.

Tekrar selam, bu bildiriminizi de ilgili ekibe aktardım. Dönüş bekliyorum.

Sizden haber beklemekteyim.

Deprem bölgesinde bulunmanız nedeniyle süreçlerin yavaş ilerlediği ve aksadığı bilgisine ulaştım. Arızanın büyüklüğü nedeniyle de çalışmalar uzuyor. Belirttiğim tarihe kadar arızanın ıslah edilmesi bekleniyor. Bağlı olduğunuz santral ve port nedeniyle binanızda internet varken sizin bağlantı olmaması olağan bir durumdur.