İnternet ışığım yok

Akşam yatarken internetim mevcuttu. Sabah kalktığım zaman DSL ışığım vardı ama internet ışığım yoktu. TurkNet teknik bilgiler kısmına baktığım zaman kapalı ve offline olarak gözüküyor. Modemde DSL ışığım mevcut fakat modem arayüzünde DSL bağlantım yok olarak gözüküyor.
Destek numaram 51240704 ilgilenilmesini talep ediyorum.

Modem arayüzündeki yazı.

Merhaba destek kaydınıza geri dönüş yapılmasını bekleyin eğer sorununuz çözülmez ise burdaki yönetici arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

1 Beğeni

Hocam dönüş yapılmasını beklersem işlerim aksıyor, burdaki yönetici arkadaşlar o ekibe bir öncelik olarak iletirse belki hızlı çözülebilir. Daha önce hiç yaşamadığım bir sorun yaşıyorum şuan.

Modeminiz ip almıyor şuan büyük ihtimal stabilite testleri yapılıyordur fiziksel bir arıza olsa dsl ışığınız da sönerdi sizinle ilgilenen müşteri hizmetleri gün içinde dönüş yapacaktır ve bilgilendirecektir sizi.

2 Beğeni

Merhaba @saiddmrbs, arkadaşlarım hizmetinizi ve yaşamış olduğunuz sorununuzu takip etmeye başlamışlar. Size süreç içerisinde bilgi verebilmek için aramışız ancak ulaşamamışlar. Gelişmeleri takip edip size bilgi vereceğiz.

2 Beğeni