İnternet hızım şşu son 10 günde 65-70 mbps aralığında aktif olarak çok güzel bir şekilde çalışıyordu. Sonrasında turk.net adresi üzerinden adresime bağlı bir hız sorgulması yaptım sonrasında 85 mbps yükseldiğini gördüm mevcut altyapı desteğinin bunu görünce bir kayıt açtım 65-70 lerde gezince biraz daha yükseltileceğini bildiğim için.
Ancak kaydı bağlı arkadaşlar sagolsunlar hızımı 50 mbps sabitlediler ve gerekçeleri de altyapı kaldırmıyor verirsek hızın düşeceği yönünde. Madem öyle ben kayıt açmadan evvel nasıl 65-70 mbps aralığında bir hız alıyordum.
Kayıt açtığıma pişman oldum ve şuan güncel hız testi yaptığımda 47 mbps hız alıyorum şaka gibi
Bu konuda yardımcı olunacağından da artık şüpheliyim çünkü ben yazmaktan yoruldum destekteki arkadaşlar altyapı kaldırmıyor altyapı kaldırmıyordan farklı birşey yazmadıkları için.
Umarım sorunun çözümü için biri yardımcı olur da eskisi gibi kullanabilirim.
Merhaba, yaşadığınız deneyimi daha detaylı inceleyerek size destek olabilmemiz için Online İşlemler - TurkNet sayfasından destek kaydı oluşturmanızı daha önceden bir destek kaydınız var ise destek numaranızı özel mesaj ile paylaşmanızı rica ederiz.
Destek kaydım oluşturuldu dün akşamda sorunun giderildiği belirtildi.
Ama üzülerek belirtmek istiyorum ki hızım hala aynı hiç bir şeyin düzeltildiği yok. Bu konuda gerekli testleri yapıp müşteriye ulaşmak yerine direkt TT’den alınan bilginin müşteriye verilmesi de bir tuhaf. Hiç birşey kontrol edilmemiş gibi bir algı oluşturuyor. Kaydı tekrar güncelledim.
Sorununuz hâlâ devam ediyor ise bir destek kaydı açıp hız profilinizin 75mbps e yükseltilmesini talep edebilirsiniz. Yapacağınız sesli görüşmede ısrar ile hız tanımını 75 yapmalarını talep edin.
Sağolsunlar yardımcı olmak adına bir çaba göstermedi TurkNet ekibi siz bilmezsiniz biz biliriz edasıyla cevap verdi bir arkadaş.
Bende bu iş içindeyim ama yine de saygı duyuyorum, hızın yükseltilmesini talep ettim şuan eskisi gibi hız alıyorum.
Fazla yorum yapmıyorum
Telefon görüşmesinde bunu yaptık geçtiğimiz günlerde, sonrasında hız belirli aralıklarda 55-60 arasına geldi şuanda 65-70 civarında seyrediyor. Gönül gigafiber istiyor ama gelmiyor gelmeyecek gibi.