Internet hizi ve Indirme Hizi hk

Merhaba,

Internet hizimda soryn vardi. Dun turktelekomdan gelip ayarlama yaptilar. Suan 100 mbos pakette 90 mbos hiz aliyorum. Hiz konusunda cok guzel oldu. Ama oyun indirirken 11mbps ile baslayip surekli olarak hizim degisiyor. 11 ile indirirken birden 2 mbos dusup tekrar 5-6 oluyor. Biraz sonra tekrar 10 mbps cikiyor. Bunun sebebi nedir acaba? Birde tt den gelen ekip hat degerinizi 80 mbos yaparlarsa daha saglikli olur dedi boyle bisey yaptirsam nasil fark olur?

Merhaba,
Oyunu indirdiğiniz sunucuya göre bağlantı hızı değişebilir, indirme esnasında MB/sn cinsinden mi yoksa Mbps cinsinden mi hız değeriniz gözüküyor?

turknette tam 4 yılı bitirdim ttnet altyapısı ayda birde olsa ufak tefek hız düşümü oluyor son günlerde 75 mb olan hızım akşamları TurkNet kendi hız testinde nPerf te 42 mb civarına düşüyor ancak nPerf harici speedtest ve diğer hız testlerinde 21 mb civarı çıkıyor bence npeff fazla yüksek gösteriyor sadece spedtest değil baska hız testleride 21 civarı çıkıyor vpn kullanmama gerekiyor almanya vpn seçiyorum bu sefer hızım 6-9 mb lere düşüyor bir vpn değil 4 vpn denedim aşağı yukarı hepsi aynı kısaca ya TurkNet hız testini yüksek gösteriyor yada hız testi siteleri TurkNet 'e kasıtlı düşük gösteriyor vpn işini çözemezsem baska iss geçmeyi düşünüyorum şimdi kimse kablosuz ölçtün demesin kablolu ile kablosuz arasın da 5 mb ancak oynuyor

Öncelikle belirteyim nPerf TurkNet’e ait bir hız sitesi değil Speedtest vb. siteler gibi 3.parti hız testi sitesidir. Modem hat değerlerinizi paylaşırsanız inceleyip size dönüş sağlayabiliriz.



Delirmemek elde değil teknik bilgilerde 75 mb görünüyor kablolu bağlantı ile boxtaki hız bu TurkNet bu hız olayını çözemiyor

Kabloyu değiştiniz mi?