İnternet hızı düşüyor

merhabalar,
ben TURK.Net e geçtiğimde herşey çok güzeldi (hala iyi bir sıkıntım yok aslında :slight_smile: ) fakat her ay internet hızım düşüyor yavaş yavaş bir kaç ay önce SNR ayarlarımı yaptığımda 90 Mb alıyordum yine aynı ayarlada 80 - 85 lere düştü hattım ayrıca CCR hataları artmaya başladı. herhangi bir kablo donanım vs filan değişikliği olmadı. modemim Asus AC68U kötü bir modem olduğunu düşünmüyorum fakat Keenetic alsam değerlerde iyleşme olur mu acaba? ayrıca @EFG hocam sizden rica etsem hattımı kontrol ettirebilirmisiniz. ben kayıt açtığımda uzun bir görüşme sonunda bölgeme fiber geleceği söylenip konu kapanıyor :slight_smile:
şimdiden teşekkür ederim.

Bağlı olduğun saha dolabında kullanıcı sayısı arttıkça, abonelere giden maksimum hız buna bağlı olarak azalır. Buna kimsenin yapabildceği birşey yok.

1 Beğeni

Merhabalar, bu durumun farklı bir çok sebebi olabilir. Eğer kaydınızın içerisinde arkadaşlarım size fiber altyapının geleceğini söylüyorsa muhtemelen bölgenizdeki bakır kablolama sistemi fiber ile değiştirileceği için ara ara santral kaynaklı sorunlar yaşanıyor olabilir. Bu bir tahmin tabii…

İsterseniz tekrar durumunuz için kayıt oluşturun. Arkadaşlarım bir baksınlar. Size net bir geri dönüş yapsınlar.

Katılıyorum ancak burada durum biraz daha farklı olabilir. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :pray: