İnternet hızı düşürmessen baglanti sorunu yaşarsın dediler

Dün 50 megabitlik abonelik icin basvuru yaptim alt yapim 50 megabit hız gosteriyordu
Bugün kablo cekmek icin gelen turk telekom ekipleri biraz ugras sonucu ana hatla baglantiyi kurdular ancak TurkNet 'i arayip internet hızımı düşürmem gerektigini yoksa internet baglantimda kopmalar yaşayacağımı söylediler daha önce böyle bir durumla karsilasan oldumu

Size en azından VDSL demişler bizim burada ki saha ekibi buraya ADSL gelmez senin başvurunu 3 defa VDSL diye reddeden bendim diye itirafta bulundu. Bir çay daha koydum içmesi için :joy::joy:

1 Beğeni

Ya ben bunu yazlık ev için bu sene yaşadım. Başvuruyu reddedeni bulsam ben hayattan reddettiricem. Ya Haziran 6-7 gibi başlayan başvurular Ağustos’a kadar bitmez mi ya? KM’lerce fiber döşenir yani o sürede. TürkTelekom kadar beter bir şirket olmaz olsun. Ne doğru düzgün işten anlarlar ne de iş yaparlar.

Zamanında az çekmedim dedikleri tek şey (Anlıyorum) tamam yani müşteri hizmetlerinden arızanı giderilecek kadar bir şey bekleme ama en azından yönlendirir insan

1 Beğeni

Ben adresime 80 metre kablo çektirmek için 9 ay mücadele ettim. Herşey bittiğinde buraya nasıl 40 mbps geliyor biz bunu hep reddettik nasıl buraya VDSL verilir diyen ekipler ile tanıştım. Sonra her arıza bildirimi yaptığımda (3 arızadan ikisi iç tesisat kaynaklı çıktı :face_with_hand_over_mouth:) modemin yanına kadar gelip kontrol eden güzel insanlar ile dost olduk. Çok şükür bu aralar görüşmüyoruz kendileri ile :hugs: