Modem degerlerini atabilir misin? Ayrica ipyi gizlemeen gerek yok statik ip kullanmiyirsan modemi resetledigibde ip degisir cunku
Testi kablolu mu yoksa kablosuzda mı yaptınız?
kablosuz ama hep böyleydi sorun yeni başladı
qos açıp 0 değerini girmeniz faydalı olabilir. zyxel link-rate ile otomatik senkron edip taşmayı engelliyor.
eve gidince bakayim yazarim yine zyxel vmg 3312 b10b var qos var ama ben kablosuz bağlanıyorum ayari nasil yapılır bilmiyorum
Bu modemin kablosuz bağlantısı çok iyi değil sorun yaşadığınız zaman kabloyla da test etmenizi öneririm.
QOS özelliğini açıyorsun hıza sıfır yazıyorsun o otomatik dahili özelliğiyle linkrate e set ediyor
bir açma düğmesine basıp hıza sıfır yazamıyorsanız bilgisayar kursu tavsiye edeceğim artık
Selamlar @mfatihonur, sizi tekrar buralarda görmek güzel. Konu başlığı içerisinden paylaşılan öneriler faydalı oldu mu? Probleminiz devam ediyor mu?
Merhaba qos ayarını etkin e alın lan alt band genişliğini 0 yapın ama bu sizin sorununuzu çözmeyecektir @Schwi nin de dediği gibi hız testlerinizi kablolu bağlantı üzerinden yapmanız daha sağlıklı sonuç almanızı sağlayacaktır.