İnternet Hız ve Bağlantı Problemi Hk

Merhabalar;

Bir süredir İnternet ile alakalı problem yaşıyorum; hız düşmesi veya bağlantının sık sık gidip gelmesi ile alakalı, buna bağlı olarak destek kaydı açtım fakat yapılan incelemelerde ne hikmetse sorunun olmadığı, bununla birlikte sorunun tamamen bana ait olduğuna dair cevaplar verildi. Geçenlerde İnternet’in 02:00 sularında komple kesilip, arada sadece birkaç saniyeliğine bağlantı kurup tekrar kesilmesine bile sorunun TurkNet kaynaklı olmadığı, kullandığınız modem, cihaz, kablo vs gibi şeylerde olduğunu ilettiler fakat şöyle bir durum vardı ki aslında sorunun TurkNet’e ait olan bir cihazda olduğu, elektrik ile ilgili sorundan dolayı bir kesintinin yaşandığı bunundan kendilerinin daha sonradan haberlerinin olduğunu öğrendim.

Bugün yine bağlantı da ufak çaplı sorunlar yaşasam da yakın bir zamanda bağlantı ile ilgili sorunun artık iyice ayyuka çıkması ile tekrar bir kayıt açtım;

Cevap yine aynı şekilde verildi, akabinde ise İnternet sitelerinde şöyle bir uyarı ekranı var;

Sorun veya problem olabilir, bunu süreci daha önce defalarca yaşadık fakat ilk defa bu şekilde muhatap alınıyorum, sürekli olarak topu üzerinden atarak sorunu tamamen kullanıcıya yıkarak süreci sonlandırıyorlar.

Son olarak; video çekip yükledim, bu sorun hala devam ederken bile kimse sallamadı bunu. Hala İnternet sitesinde bug var, destek kaydına ulaşmak için 40 takla atıyoru(z)m. 5 senelik abone olduğumuz için mi bu muamele? Nasıl olsa faturasını düzenli ödüyor, 10 aylık ücretini peşin ödedi, biz bu adama 6 ay hizmet vermedik bunun farkına varmadığımız gibi, kabul etmekte istemediğiniz için olsa gerek.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Selamlar @atokyuz, yazınızı okudum ve kayıtlarınızı inceledim. Devamında bildiriminizi detaylı bir şekilde ekiplere ilettim :raised_back_of_hand:

Teşekkür ederim.

3 ay falan uğraşırsın ortalama haberin olsun net değil ama 1 haftada halledilceğini sanıyorsan çok üzülürsün

2 aydır uğraşıyorum, 6 ay internetsiz bıraktılar sabırlıyım.