İnternet bağlantısı

Ttnetten TurkNet 'e geçtim sırf hızı yüksek olsun diye 450₺ ye vdsl modem aldım ancak geçtiğimden beri interneti kullanamıyorum geri dönüş mh falan hiç bir şekilde yardımcı olmadı. Modemin kabloları eskidir diye yenisini de taktım o yetmedi splitteri bile taktım fakat herhangi bir değişiklik olmadı yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

Kayıt no : 48968396

Bazen hızım 1.33lere düşüyor bazen 25 mbps oluyor

Hat değerlerini paylaşır mısınız? Bİr de tam olarak yaşadığınız sorun nedir? İstenilen hız mı alınamıyor?

Hat değerlerim normal 35 mbps destekliyor modemin ışıklarında sıkıntı yok fakat wifide sorun yaşıyorum yani demek istediğim interneti kullanamıyorum hala 35 mbps destekliyor.

Dediklerinizden anlaşılan modemde internet var ancak wifide problem var. Wifide sorun varsa farklı wifi kanallarını deneyerek test etmeli veyahut farklı modem kullanmalısınız buradaki arkadaşlar wifideki soruna nasıl bir müdahalede bulunabilir ki?

Merhaba sorununuzu anlamadım 35 mbpslik paket kullanıyorsunuz wifiden 35 mbps hız mı alamıyorsunuz yoksa modeminize gelen hızı mı yükseltmek istiyorsunuz🤔

Kablo da sorun yaşamayıp, wifi de sorun yaşıyorsanız bu modemlik bir problem gibi duruyor. Kablolu da internet sayfalarına erişim vs sorunsuz wifi de internet erişimi yok veya yavaş ise yine wifi de problem var. Yazdığınız yazı dan bu anlaşılıyor.

modemin markasını modelini öğrene bilir miyim.

Tp-Link w9970n markası

1 Beğeni