İnternet bağlantısı 1 haftadır yok

Merhabalar geçen hafta perşembe günü tt den TurkNet e geçiş işlemi başlattım salı günü bana işlemlerin tamamlandığı hakkında ve kullanıcı adi ver şifrenin olduğu bir mesaj gönderildi. Aynı saat içerisinde kurulumu yaptık ancak internet gelmedi. Destek kaydı da oluşturduk ama hala bir gelişme yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Selamlar @QuantiDiuS, kısa bir süre önce tarafınıza modem kurulumu hakkında bilgi verildiğini görüyorum. Modem kurulumu yapmanıza rağmen bağlantı sorunları yaşamaya devam ederseniz 63706013 numaralı destek kaydı üzerinden bilgi aktarmanızı rica ediyorum. Ekipler altyapı sağlayıcısına öncelikli olarak talep iletiyor.

Evet modem kurulumu 1 hafta önce de yapmıştık. Bugün aradığımda bir tekrar yapalım dediler ondan dolayı kurulum tekrar yapıldı. Şuanda destek kaydı üzerinden bilgiyi aktardım. Destek kaydında da belirttiğim gibi öğrenciyim ve online eğitimde şuan mağdur kaldım. İnternet olmadığından dolayı ders ve sınav süreçleri sancılı geçiyor. Lütfen en kısa sürede sorunu çözüme ulaştırın. Şimdiden teşekkürler.

Kaydınız üzerinden ekiplerden öncelik talep ettim.