İnternet Aboneliğimi Bana Sormadan Nasıl İptal Ediyorsunuz?

Merhaba,

Öncelikle şirket politikalarınızı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederek konuma başlayayım. Bakın biz de ticari faaliyet gösteren bir kurumuz fakat hiçbir müşterimizin bizimle olan ilişiğini 1 aylık ödeme yapmadığı için direkt kesemeyiz. Üzerine modem talebi ve cezai yaptırım mesajı aldım sizden :slight_smile:

İnternet hizmetimi kesintilerden dolayı (Yeni Foça) kullanmıyordum. Homeofis gerçekleştirdiğimiz birinci ekibimizi başka bir lokasyona taşıdık. Bir ay fatura ödemesi gözümüzden kaçmış, sizde 30 gün ödeme tahsil edemediniz diye modemi geri isteyip hizmetimizi kapatmışsınız? Bunun yerine internet kesintilerinin önüne geçecek çalışmalar yapmaya ne dersiniz?

Zaten ilk ayki mağduriyetimizi giderek operasyonel tecrübeye sahip değilsiniz. Aboneliğe başlar başlamaz, ertesi günü zamla uyandık.

Bir de üzerine dondurma talebinde bulunmamıza rağmen dondurma talebimi reddettiniz. Şirket politikalarını müşterilerinizi sömürme amaçlı mı acaba? Pazarlaken hiç de öyle lanse etmiyorsunuz. Üzülüyoruz ve mağduruz

Merhaba, konu hakkında ekibimiz sizi aramış ancak ulaşamamıştır. Tekrar iletişime geçilmesi adına bilgi veriyoruz. Kısa süre içerisinde ekip arkadaşlarımız size ulaşacaktır.