100mbps paket kullanıyorum. interneti aldığımdan beri değerler böyle. ancak evde kullanılan bir pc olmadığı için kendini çok fark ettirmiyordu. şu an bir leptop aldım ve 3 gündür ızdırap çekiyorum. müşteri hizmetlerine ulaştığımda önce paketi 75mbps’ye düşürelim dediler. tamam dedim. bir şey değişmedi ona rağmen 50mbpsye düşürelim dediler. ona da tamam dedim. yine de düzelmedi. ilk düşürdüklerinde hiçbir şey değişmedi ona rağmen neye dayanarak tekrar düşürdüler anlamıyorum. yardımcı olmaktan öte sorunu ötelemeye çalıştıklarını düşünüyorum. bugün de değişmediğini yazdığımızda klasik yazıyı yazıp tamamen ötelediler. hattınzda bir sorun göremiyorum, kablosuz ise normal yazmışlar. ya yapmayın allah aşkına 3mbps alıyorum. oyunlarda sürekli ping dalgalanıyor. neresi normal olabilir. ve defaatle de ekran görüntüsü attım ona rağmen şimdi de ethernet bağlayın 10 dakika arayla yine atın yazmışlar. önceki tecrübelerimi referans alarak bunu da sorunu öteleme taktiği olarak görüyorum ve bıkkınlık geldi artık. temmuz ayında tahhatüm bitiyor bu performans ile devam ederlerse kesinlikle farklı bir firmaya geçeceğim. fıtık oldum resmen.
Merhaba,
Hat değerlerinizi atar mısınız.
Jitter yüksek olması wifi nin çekim gücü ve sinyalin gelişi kötü olduğunda gerçekleşiyor o yüzden kablolu olarak test istemiştir.