İlk Kurulum ve Altyapı Farklılığı

Merhabalar evime gigafiber kutusu konulduktan sonra aktif olmasını beklemeden TurkNet 'e geçiş yaptım çünkü taahhütüm de bitmişti. Adresten altyapı sorgulattığımda 50mbps vdsl gösteriyordu. Şuan TurkNet 'e geçiş yaptım ve abonelik başladı. Gerçi modem kurulumunu yapmamı söylediler ve kurulumu yaparken kullanıcı adı şifre hatası aldı ve ip alamama sorunu yaşadım. Teknik servisin mesaisi bittiği için kurulum yarına kaldı.
Esas soruma gelecek olursak;
1- Neden evime kurulum için kimse gelmedi ve tamamen tüm kurulumu yapmak bana bırakıldı? Çok zor olmasa da basit hatalarla karşılaşılabileceğinden turknetin eve gelip kurulumu kendisi yapması gerekmiyor muydu? İlk deneyimim bu yüzden çok kötü oldu.
2- ikinci olarak da başvuru yapmadan önce altyapı sorguladığımda 50mbps vdsl gösteriyordu aboneliğim başladı şuan ve şuan sorgulama yapınca benim dairem 16mbps adsl gösteriyor apartmanda benim dışımdaki diğer daireler hala 50mbps gösteriyor bunun sebebi nedir?

3 Beğeni

Benimde hemen hemen aynı sorun türktelekom dan TurkNet 'e geçtim ne gelen oldu ne giden. Daha sonra binaya gelen kablo kırılmış kalkıp bana genel arıza diyip 4 5 gün beklettiler ardından türktelekom ekipleri geldi kontrol etti 2 dk da düzelttiler. TurkNet cidden müşteri ve arıza kayıtlarında berbat

2 Beğeni

Daha ilk günden böyle bir sorun yaşadık umarım devamı bu şekilde olmaz diyelim

1 Beğeni

Senin dairende VDSL portu sen kullandığın için sana adsl port gözüküyor 2. Üyeliğe ayrıca evde kurulumu sen talep etmediysen eve kuruluma gelmezler hele nakil işlemlerinde port değişimi bile olmadığı için hiç gelmezler

1 Beğeni