Hotspot Ağımız ile Deprem Dayanışmasında #Birlikteyiz

image

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem nedeniyle derin bir üzüntü içindeyiz. Sizin ve ailenizin sağlıklı ve güvende olduğunu umuyor; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu zor günleri destekle, dayanışmayla atlatabilmek için var gücümüzle çalışmaya, vatandaşlarımızın bölgedeki en önemli ihtiyaçlarından olan internete kolay erişmesi için gerekli adımları atmaya devam ediyoruz.

Adana ve İskenderun’da, depremden etkilenen vatandaşlarımızın toplandığı bölgelerde Hotspot Wi-Fi ağlarımız herhangi bir kısıtlama olmadan kullanılabilir durumda. Adana Çukurova Üniversitesi kongre merkezi ve spor salonu ile İskenderun Teknik Üniversitesi içindeki afet koordinasyon merkezi, spor salonu, üniversite ana kapısı karşısındaki çadırkentte bulunanlar ağımıza bağlanarak interneti kullanabilirler.

Ağ Adı: #Birlikteyiz

Deprem bölgesindeki yoğunluk analizine göre çadırkent, toplanma alanı, üniversite kampüsleri, aşevleri gibi özel alanlarda da Hotspot Wİ-Fi ağları oluşturmaya başladık ve bölgede iletişimin sürmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Yaralarımızı sarmak için biz de sizinleyiz, #Birlikteyiz

Saygılarımızla,
TurkNet

3 Beğeni