Hızımı düşürdüler

Ben uzun zamandır sizin müşterinizim , 2 gün önce ping sorunu yaşadım sırf bunun için benim hızımı düşürdüler diye düşünüyorum internet hız testlerinde normalde 70 80 mb alırken şimdi 50yi görüyorum, ki ben özgün iletişim paketinden yararlanıyorum çünkü 50 mb den fazla hız alabilmek için

Merhaba, kontrol ettiğimizde ekibimizin kaydınızı güncellediğini görüntülüyoruz. 87111922 numaralı destek kaydınızı kontrol etmenizi rica ederiz.

Ekibiniz hızımı 75 mb sabitledik diye dönüş yaptı onca yazışması sonrasıda anlamadığım şey altyapımın desteklediği maximumum hızı istiyorum özgün iletişim 75 kullanıyorum ama sizden aldığım bilgiye göre bu 75 mb sınırlı olacak anlamına gelmiyor , Arkadaşlar ne hakla benim hızımı 75 mb sabitleyebiliyor ?

Destek kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçtik, kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Detaylı bilgi için iletişime geçeceğiz.

Şimdi bana 65 Mb alabiliyorsunuz diye dönüş yapıp hızımı tekrar düşürdüler ben kendilerine zamanında 80 90 mb hızları aldığımı söyleyincede bana başka müşterilerde var dediler. Üstelik şuanki max hızımın 75 mb olduğunu söyleyip hız testi istediler destek kaydındaki ekip arkadaşlarınızda max hızımın 65 olduğunu söylüyorlar. Özet olarak çelişki tutarsızlık ve mağduriyet. Benim faturama başka müşteriler ortak olmadıkları için ne yazık ki beni ilgilendirmemekle birlikte biz ne yapalım sizde müşteri cok diye kaçalım mı ?