Hızım düşük ve elektrik kesintisi sonrası uzun süre hizmet alamıyorum

TurkNet 'e geçtiğimden beri sorunsuz bir günüm geçmedi.85 mpbs hız diye geçtik , yaşadığım sorunlardan sonra altyapınızın desteklediği hız 35mpbs denilerek 35’e düştü hız. Her gece 12den sonra yaşanan download hızının 4-5mpbs’e düşmesi de cabası. Artı olarak mahallede yaşanan elektrik kesintilerinden sonra 24 saat internetsiz kalıyoruz genel arıza var denilerek ama nasıl oluyorsa bütün komşuların interneti varken sadece bizimki gidiyor…

Merhaba @Mertyy , şikayetinizle ilgili Online İşlemler üzerinden kayıt açabilirseniz ekiplerimiz tekrar kontrol ederek size dönüş sağlayacaktır :pray:

Her seferinde kayıt açıyorum zaten ama bişey farketmiyo

Şu an kontrol ettiğimde aktif bir kaydınızı göremedim. Dilerseniz sizin için kayıt açarak ekiplerimize iletebilirim.

Sorunlarım çözülecekse yeni kayıt açabilirsiniz

Hızınızla ilgili destek kaydınızı oluşturdum. Ekiplerimiz detaylı kontrol edecekler :pray:

Altyapı sorgulamasına ve destek çalışanın söylediklerine bakmayın.Zaten sonradan tahmini diyolar bilemeyiz diyorlar.Modem arayüzünden hattın kaldırabileceği en yüksek değeri görebilirsiniz.Download hızının 4-5 lere düşmesi de modemde crc hatası birikmesinden olabilir.