Hızım 50Mbs'den 16Mbs Düştü

arkadaşlar ben daha önce comnet datacenter dan TurkNet 'e geçiş için başvuruda bulundum paketim comnet’de 50mbs alıyordum ve TurkNet’e geçiş için abonelik evrakları kimlikler vs vs imzalayıp gönderdim herşey onaylandı fakat bir tek aktivasyon için comnet tarafından onay verilmesi gerek dedi geçiş yaptığım için fakat ne olduysa comnet’de ben 5 ay durmama rağmen comnet bana 3 ay dolmadı diyip TurkNet 'e red cevabı verip ve aynı gün içinde aboneliğimi iptal eti ve internetimde gitmiş oldu haliyle ve TurkNet sağolsun bana ellerinden gelen yardımı yapacaklarını hattımı hafta içinde en kısa sürede açacaklarını söylediler aradan 2 gün geçti ve internetim açılmış ama sorun şu TurkNet paketim online işlemlerde 50mbs görünmesine rağmen ve müşteri hizmetlerinde 50mbs paketi tanımladık demesine rağmen modem arayüzünde bu 16mbs olarak görünüyor hız testi yaptım ve gene 16mbs görünüyor destek kaydı oluşturdum bana 1 saat içinde yeniden kontrol edin dediler hızını yükseltcez dediler tamam dedim bekliyorum şuan lütfen anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

Modem hat değerlerinizde ADSL mi VDSL olarak mı gözüküyor?

vdsl görünüyor malesef

Hat değerlerinizi daha detaylı bir şekilde paylaşır mısınız?

birde ankastre kutusunu kontrol ettiğimde 2 adet bağlantı yapılmış birisi boş bağlantı birisi dolu ama ikisindede burak duman olarak görünüyor.

Size ulaşan hız 16 Down 4 Up şeklinde gözüküyor. Açık destek kaydınız üzerinde size hat değerleriniz iletildi mi?

hayır iletilmedi ama müşteri hizmletinden kontrol edildiğinde 50mbs olarak görünüyor diyor paketinizde herhangi bir sorun yok dediler.

Hat değerlerinizde ulaşılabilir maksimum hız değerini göremedim. Destek kaydınız üzerinden hat değerlerinizi istemenizi öneririm bir de oradan inceleyelim.

şuan destek kaydı bıraktım hat değerlerimi paylaşabilir misiniz diye