Hız Testi Sonuçlarım ve Modem Arayüz Değerlerim

Aslında 35mbps paketteyim. Ama vdsl geçişim santrale uzaklığım sebebiyle yapılamıyormuş. Hat değerlerim nasıl? Modemim TP-LINK TD-W9970

Hız Testi Sonuçlarım : " https://www.speedtest.net/result/11483271551.png"

Merhaba, zayıflama mesafesine göre 250-300 metre olduğunu düşünüyorum, sogrulama da çıkan saha dolabı mesafesini. Komşularınız ile aynı dolaba bağlı olanların kullandıkları VDSL bir paketi var mı?
Değerler: SNR tarafın da zayıflama var

  • Ek, dsl prizi ve splitter varsa kullanma/yenile. (YAK1)
  • Ankastre bağlantını ve kablonu kontrol ettir kablon da problem varsa CAT6 23AWG Nexans, Erse, Reçber markalı kablo kullanmanı tavsiye ederim. Bağlantın da sorun varsa yenile ya da kablonda ki diğer 2 damarı kullan.
  • RJ45 ucunu kontrol et tam çakılmamışsa yenisini çak.
1 Beğeni

Söylediklerinizi nasıl yapabilirim ya da nasıl, kime kontrol ettirebilirim bilmiyorum. TurkNet’ten gelen maile göre “Hattınız ile ilgili VDSL geçiş talebi uzak mesafe kaynaklı olumsuz sonuçlanmıştır.” ama iki kat üstteki komşum 35Mbps VDSL kullanıyor. Ayrıca saha dolabı da evimize çok yakın.

Bu işlemleri Elektrikçi ile yapabilirsiniz.
Bu bildiriyi Telekom ekiplerinin kontrolü sonucun da TurkNet temsilcisine iletmiş. Peki, üst komşunuzun, aynı saha dolabına bağlı olduğunuz kişinin VDSL 35mb kullandığını görüyoruz sizce de mantıklı mı? “VDSL port yok” deseler daha inandırıcı olurdu.