Hız Sınırlaması

Merhaba, şu anda gereksiz düşük bir hız alıyorum 35-37Mbit civarı ve bu sorun geçen günlerde farkettiğim bir tuhaflık sonrası modemi sıfırlamam ile başladı. TurkNet 'e abone olurken normalde altyapımın desteklediği download hızı altyapı kontrollerinde 69Mbit olarak gözükmekteydi kurulum sırasında teknik destek ping sorunu yaşamamam için hızımı 64Mbite sabitlemeyi önerdi. Ancak geçtiğimiz gün modem arayüzünden görseldeki gibi saçma bir görüntüyle karşılaştım aldığım download hızı yaklaşık 80Mbit iken maksimum 64Mbit olarak gözükmeye devam ediyordu. Devamında hemen speedtest yaptım ve test sonucu 75Mbit çıktı ki Wi-Fi kullanıma açıktı. Modemi sıfırladığımda maksimum hızım ile aldığım hız aynı seviyeye gelmişti (64Mbit) ancak speedtest sonuçları 35-37Mbit arası çıkmaya başladı. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Görseller ektedir.
mevcut-maks

Merhaba, DSL değerlerinizin tamamını görme şansım var mı?

1 Beğeni

Merhaba @yigithan, öncelikle karşılaşmış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu sorunun birden fazla sebebi olabilir. Araştırıp detayına inmek gerekiyor.

Sorununuz ile alakalı bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden bir destek kaydı oluşturdunuz mu?

2 Beğeni

Evet, halen haber bekliyorum.

Bu zayıflama değeri ile bu hızları sorunsuz almanız gerekiyor. Sanırım saha dolabınızın kapasitesi yetersiz. Destek kaydını açtınız ise oradan gelecek cevabı beklemenizi öneririm.

1 Beğeni

Kayıt numaranızı bana özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Bende bu süreçte size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olayım.

2 Beğeni

Destek numarası: 51917533, çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Sistem üzerinde açık olan destek kaydınızın önceliği için arkadaşlarıma durumu iletiyorum. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizinle iletişime geçeceğiz.