Merhaba. Bundan 1 2 ay once hattimin kaldirdigi max degerlere baktim ve profilimin 100 mbps olarak guncellenmesini istedim. O zaman hattimin kaldirdigi max degerler ve 100 mbpsye guncelleme sonrasi aldigim degerler fotografta mevcut. Ancak yakin zamanda benim istegim disinda hizim 75 mbpsye düşürüldü. Bir cok kez bu konuda destek ile iletisime gectim ama 8srarla hizimi yukseltmiyorlar.
Hat değerlerinize uygun olan stabil bağlantıyı bazen sistem otomatik olarak düzenler. İndirme snr değeriniz 8db in altında görünüyor (2.2) bu durumda mevcut hızınız sorun çıkarabilir.
Selamlar @Burakilbey, CRC hataları hariç hat değerlerinizi kontrol ettiğimde mevcut altyapıda sorunsuz kullanabileceğiniz hız 75 mbps olarak görüntüleniyor. Daha yüksek hızlarda kopma ve bağlantı sorunları yaşarsınız.
Zorda olsa 100e cikarttirdim profili ve 2 ebye kendim dusurdum. Hicbir kopma problemi de yaşamıyorum. Bu kadar zorlama yerine en bastan dedigim yapilsaydi her iki tarafta daha kolay cozecekti ilseri. Neyse teşekkürler
Keeneticde crc hataları gözükmüyor.Masaüstüne ya eklenti kurcaksınız,ya da arayüzden self test dosyasını indirip metin dosyasını açıp “crc” kelimesi aratarak hataları görebilirsiniz.
Bende snr 2 de 75 mb kullanmıştım bi ara.1 dakikada bir 1000 fec,200 crc yeyince 8 e sabitledim tekrar.Kopma olmadı ama bağlantı stabil değildi birkaç saat test edince.