Merhaba
Geçenlerde yeteri kadar hız alamadığım için destek kaydı oluşturmuştum altyapı değişikliği yapalım dediler bu sabah ekip geldi apartmanda ki kutudan bir şeyler yapmış işiniz halloldu demiş ama modem de power,dsl,internet,wlan yanmasına internet var gözükmesine rağmen yok ev telefonu da çalışmıyor TurkNet online sitesinden sorun bul dediğimde atlak bağlantı yazıyor hız yükseltmek istedim olan internetim de gitti yeniden kurulum bile yaptım olmuyor.
Port bağlantılarınızda yanlışlık yapılmış olabilir.OİM üzerinden sorunu bildiriniz.
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler
Devam eden bi destek kaydım var ondan başka yapabileceğim veya fiziksel olarak yapabileceğim birşey varmıdır sizce yoksa TurkNet mi yapacak her şeyi
Destek kaydınızda durumu belirttiyseniz ekipler sizi olması gereken porta geçirecektir.
Fiziksel olarak yapabileceğiniz birşey yok duruma göre Saha Ekibi müdahale edecektir.TurkNet ekibi arka planda görüşmelerini devam ettirmektedir.Umarım en kısa zamanda düzelir.
Peki teşekkür ederim tekrardan iyi günler
Şimdi cevap geldi " Merhaba,
Alt yapı değişikliği işlemlerinizi tamamladık. Modeminiz Vdsl destekliyorsa geçiş işlemlerinizi sağlayabiliriz. İyi günler dilerim."
dediler kaç gündür bekliyoruz ama daha yeni dedilee vdsl destekleyen modem lazım diye oraya da sordum ama günde sadece 1 kere cevap yazdıkları için buraya sorıyorum 1 sene önce vdsl sormuştuk bölgenize uygun değil gibi birşey söylemişlerdi şimdi de böyle şimdi vdsl destekli bir modem alsam bu seferde bölgeniz uygun değil demesinler burdan yardım edebilecek uygun mu kontrol edebilecek birisi varsa bugün alabilirim modem oradan cevap beklersem anca yarına yazarlar ben bi soru daha sorarım ertesi güne uzadıkça uzar