Her sabah değişen hız değerleri



Hayırlı sabahlar. TurkNet son 1 haftadır görsellerde olduğu gibi sürekli hız değerlerim değişiyor. Her sabah ya 80 mps ye çıkıyor ya da 20-30 mps ye düşüyor. Modeme reset atınca bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Normalde 60 mps olması gereken değerim sürekli oynaklık gösteriyor. Bunun bir çözümü var mı? Sürekli bunu mu kontrol edeceğim ben? OİM’de de aynı. Yani modemim bozuk değil.
Son durum atığım attığım 3. Fotoğraf. Her modem reslememde hızım daha da düşüyor.

Merhaba sorununuz büyük ihtimalle modemde çünkü aynı modemi kullanmışlığım var ve aynı sorunu yaşadım isterseniz komşularınızda vdsl modem var ise ödünç isteyin deneyin eğer sorun sorun modem de çıkmaz ise port veya kablodadır kesin bişe söyleyemiyorum çünkü modeminiz hat zayıflasını ölçmemiş.

1 Beğeni

Elimde 2 tane modem var farklı olarak. O lar da VDSL destekli. Onlarda da aynı değerleri gösteriyor.

2 Beğeni

O zaman TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden arıza kaydı açın kontrolünü gerçekleştirsinler sonuca göre burdaki yönetici arkadaşlar da yardımcı olacaklardır.

1 Beğeni

Modeme gelen kabloyu kontrol etmenizi öneririm eğer spliter (ayırıcı) kullanıyor iseniz onu iptal edip direkt bağlayıp kontrol edin. Modeme gelen kabloda ek veya ezilme varsa onları da kontrol ediniz

4 Beğeni

Merhaba @fb1907, bu sorununuzun birden fazla sebebi olabilir. İsterseniz konu ile alakalı bize OİM üzerinden destek kaydı açın. Arkadaşlarım hizmetinizi ve hat detaylarınızı kontrol etsinler. Size yardımcı olacaklardır.

SORUN ÇÖZÜLDÜ. İnterneti bağlamaya gelen TurkNet çalışanı arkadaş bana kabloları ve portu tarif etmişti. Orada bir sıkıntı olmuş, hallettim. İlginiz için teşekkür ederim.

4 Beğeni

Sorununuzun çözülmesine çok sevindim @fb1907. İyi ve keyifli kullanımlar dilerim :pray:

2 Beğeni