Hayaller - gerçekler

Bugün TurkNet geçişim sağlanmış ve sonuç bu aklıma da geldi dünde forumda yazmıştım. Kabul edilebilir bir şey değil zaten mevcut hattım buydu.


İlk geçiş aynı port ile yapıldığından adsl olarak geçiş yapılır. Destek kaydınıza durumu belirtin gereken zaten yapılır.

1 Beğeni

Destek kaydı açıldı beklemedeyim, cevap için teşekkürler.

Şuan adsl porttasın, vdsl porta geçtiğinde vaat edilen hıza ulaşırsın

1 Beğeni

Destek kaydı açtım 10 iş günü içinde çözümlenecektir yazıyor, mevcut internette berbat sürekli 1000 pinglere çıkıp çıkıp iniyor o an hiç bir şey açılmıyor, bunu hızlandırmanın yolu yok mu? ilk günden iptal edeceğim sanırım :frowning:

10 iş günü belkide yeni hat çekecekler ordan bağlantı yapacaklardır. Bazı hatlar double oluyor iki yönlü hem adsl hem Vdsl. Tek yönlü olunca iş uzuyor. Sabret

bahsi geçen destek hattının otomatik mesajı.

1 Beğeni

Az önce turknetten arandım, tt kaynaklı olduğu ve vdsl talep edildiğini ama tt adsl bağladığının bilgisini aldım tekrar vdsl başvurusu yapıldı ve tekrar arandım şuanda vdsl verildi. hat değerlerim görseldeki gibi

Merhaba, hatta dslam kilidi vardır. Temsilciye “VDSL tanımı yapıldı fakat hattım 79mbps DSLAM kilidine takıldı. Sizden ricam; Kilidimin kaldırılmasını ve hattımın 100mb ile buluşmasını talep ediyorum” diye belirtin.

1 Beğeni

Bunu nereden yapacağım destek talebindenmi ?

Evet, mevcut kaydınızdan yazın.

2 Beğeni

Şuanda ekledim, çok teşekkürler ilgi ve alakanızdan dolayı, sonucu tekrar bildiririm.

Ben onu denedim olmadı :grinning:. Tekrar açmak gerekiyor sanırım

1 Beğeni

Garezleri vardır sana :grinning:


Sanmıyorum ama farklı kayıt açmanızı isterlerse buradan “Hızım Düşük-Performans” DSLAM kilit sorununuz belirtebilirsiniz…

2 Beğeni

Hatta sorun vardı. Destek açmıştı. Bende gidip baktım. Arkadaşın hattını düzelttim. En sona not yazdım hattımı 75 yükseltmek istiyorum diye. Adam hiç yazmadı bile. Tekrar açmak gerekti. :rofl: beni takmadı bile.

1 Beğeni

O kaybeder. sjhdshdj
Sana kilit, milit işlemez. :rocket:
Neyse konuyu saptırmayalım :upside_down_face:

2 Beğeni

Hat değerleriniz ile ilgili sistem size otomatik sistem mesajı atacak. Nms hız profiliniz 79m olarak gözükecek. MH size hat da kısıtlama yok dersez ısrarcı olun. Nms hız profilimi 100 e tanımlar mısınız ? Kilit mevcut diye tekrar iletin. Tabi bunlara gerek kalmayabilir. Dslam kalktığın da hesaplamalarıma göre 1 snr düşüş de 4 mbps hız artışı olur. Oda yaklaşık 9 snr değerinde 100mbps hız almanız lazim. Hat degerleriniz çok iyi.

1 Beğeni


son güncelleme

1 Beğeni

tamda dediğiniz gibi oldu.

Hayırlı olsun diyelim ozaman. İyi kullanımlar dilerim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni