Gigafiberde Stabil olmayan internet

Merhabalar Gigafiber kullanıcısıyım. İnternetimle 1 aydan uzun süredir sorun yaşıyorum. 7 yıldır TurkNet kullanıyorum ve son 1 yıldır da gigafiber kullanmaktayım. Şimdiye kadar sorun yaşamadım ama son 1 ay zehir gibi geçti. İnternet hızım sabit durmuyor sürekli ciddi düşüşler yaşıyor. Modem ışıkları yeşil yanmasına rağmen internet kesiliyor bazen birkaç dakika bazen 10 15 saniye devam ediyor. Günün her saatinde istisnasız bu sorun devam ediyor. Online oyun oynarken ping değerlerim sabit durmuyor sürekli yüksek ms değerlerine çıkıp iniyor. Sorun sadece pc bağlantımla alakalı değil modeme bağlı tüm cihazlarda gerçekleşiyor. 1 aydır destekle iletişim halindeyim hala sorunum çözülmedi. 2 hafta gelip modemi değiştirmeleri dışında somut bir adım göremedim. Binada gigafiber kullanan diğer 2 kişide sorun yok ama gigafiber kullanan karşı komşumuz da benzer sorunu yaşıyor. Yükleyeceğim hız testinde sorun net bir şekilde görülüyor. 7 yıldır sorunsuz bir internet deneyiminden sonra bu 1 aylık sıkıntı hepsini çöpe attı. İnterneti kullanamadıktan sonra bana 10 bin mbps hız sunsanız bir anlamı olmaz. Umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır. İyi forumlar.

1 Beğeni

Selamlar @yigitboga, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Nasılsınız? Umarım iyisinizdir :heart_hands: Forum profilinize tanımlı müşteri numarasından hizmetinize ulaştım. Destek kaydınızı inceledim ve sizin için gereken adımları attım. Özel olarak kaydı takip ediyorum :handshake:

1 Beğeni

Gigafiber 34piyalepasa_tngpon01 Slotu Kopma / Bağlantı Sorunu - #27 Hangi bölgedesiniz?

1 Beğeni

Beyoğlu/Piyalepaşa bölgesindeyim. Sorunla alakalı fotoğraf yüklemiştim gözükmüyor sanırım bu yorumdan tekrar yüklüyorum.
Ekran Alıntısı

3 Beğeni

Biz de aynı bölgedeyiz aynı sorunu yaşıyoruz.

bu konudan destekleyebilirsiniz

sormayın istanbul bahçelievlerde gigafiber kullanıyorum aynı sorun bende download kısmında var kapasite sorunu maalesef giga fiberde var ilk 1 ay düzğündü sonraki aylarda kapasite sorunu var müşteri temsilcisi konu ile alaklı bişey söylemiyor ama gelen saha ekibi dediğine göre mahallede 10 arızadan 8 inde hız düşüşü varmış yani beklemekten yana çaremiz yok

2 Beğeni

Size bağlanması nekadar sürdü. Ben başvuruyu yaptım max 5 gün yazıyor.