Gigafiber teşekkür

O yok işte PC vs yok

hayırlısı olsun artık denk gelirse

Hayırlı olsun keyifli kullanımlar dilerim :innocent:

Doğrudur benim işim olmadığı için yayın oyun vs sadece internet de film vs izlerim birde sosyal medya YouTube vs başka da işim olmuyor

1 Beğeni

Ahhh ahhh hatırlıyorum o zamanları bağlanmak için ne kadar beklerdik o zamanlar favori oyunum Swat 3 tü

Sırada bekle dua et. Komşu senden önce almış çıldır ama belli etme misafirliğe git kurcala :smiley:

Bizde önce swat 3 oynamıştık, adsl gelmesiyle swat 4 ü multiplayer oynamaya çalışıyorduk. GameSpy be onu bile öldürdüler.

Daha sonra ADSL diye bir zımbırtı geldi bi aralar telefon çalınca kopuyordu allah kahretmesin kaç defa dosya indirirken kota boşa gitsin. Tekrar indir, kota aşım ücreti öde… Downloader kur, part part gece oyun indir sabah kalk bak inmemiş olsun elektriğe üzül. ■■■■■ rapidshare.

Nostalji için teşekkürler iyi geldi valla.

1 Beğeni

O telefon çalınca intenet kesiliyor diye evin telefon kablosunu bozmuştum evdekiler tabii biraz geç farketti bende o sürenin tadını çıkarmıştım.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı olsun bizim sokağa kablo çekil binaya kutu takıldı ama altyapı hala 14 mbps.Bu sayfayı açarken bile 45 saniye beklemek zorunda kaldım.Uzun süre beklicez gibi duruyor.

abi telefondan en fazla 300 mbps mi aliniyor gigabit internet olsa

Telefonun wifi 6 destekliyse 800 mbps’leri görüyorsun.

1 Beğeni

Merhaba

Telefon wifi 6 desteklemesine gerek yok Wifi 5 olsa bile 879 gibi hızlara ulaşa bilyor, Elimdeki S. Not 8 wifi 5 var.

1 Beğeni

hocam fiber kablonun teminini nerden sağladınız acaba ?

1 Beğeni

Kablosuzda yer yer 400-410 mbps download görebiliyorum ama kabloluda mükemmel 900 mbps. Gigafiber beklemeye değer gerçekten :smile_cat:

@fatihemre22 56k da stabil 4kb download alabilirsen öpde başının üstüne koy zamanları idi, software hardware modemler problemi var idi (ath+ reset…) vs sağlam soydular ben ve benim gibileri o yıllarda, en azından en sonlarda ekolay ixir paketlerini çıkardıda birazcıkda olsa telekom soygunundan kurtulmuştuk.

image

1 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanın… Hangi tip fiber kablo çektiniz. Bunların tekliler çiftliler var. Nereden temin ettiniz… daire içine kutu koymayı düşünüyorum. Kutu ile ont cihazı arasında kısa bir kablo olsun. Değişimi kolay olsun. Binadaki kablo sabit olsun hasar almasın. Bu yüzden soruyorum.

Fiberden marka kullandım en iyi fiber kablodur içerisinde özel metal destek yalıtımlı kırılmasını önleyen sistem var kutu derken zaten ont cihazı ve modem kuruluyor modem ile ont arasında ise cat7 kablo kullandım altin alaşımlı uçlu

Kutu olarak bahsettiğim aşağıda resmini gönderdim. Daire içine girin fiber bunda sonlandırılıyor. Bununla ont araşı fiber kablo değiştirilebilir oluyor. Ont ye girerken kırılma filan olsa da sıkıntı olmuyor

Ekip en iyisini yapıyor zaten

Onlar illaki en iyisini yapıyorda. Bizde temizlik hastası bir anne mevcut :slight_smile: O modemi ont cihazını cilalar. Modem bile hergün elden geçiyor. Ethernet ve rj 11 tırnakları hep kırık… fiberin başına ne gelir bilemiyorum. En azından ara kablonun yedeğini hazır tutarım. Servis beklemem…

Bende birçok internet sistemi kurdum modemi mümkün olduğunca yukarı bir yerlere konumlandırin size tavsiyem