GigaFiber Talebi Alınabilir mi?

Merhaba, babam binamızın yöneticisi ve ben binamızda fiber internet olmasını istiyorum. TurkNet kullanıcısıyım ve sitelerinde gigafiber başvurusunu yöneticinin başvurmasıyla yapılabileceğini öğrendim. Ancak bir kaç sorum var:
diyelim ki onaylandı binadaki herkesin TurkNet kullanması zorunlu mu olacak?
Modem vesaire satın alınması gerekecek mi?
Binamızda 16 daire var 12-13 tanesi doludur 2-3 tanesi de ofis(muhasebe-tur düzenleme vb.) sizce onaylanır mı? Binamızda vdsl altyapı var 75mbps alınabiliyor ancak fiberin kalitesini vdsl ile karşılaştıramayız. Tavsiyeniz nedir?

bina olarak değil site olarak başvurabilirsiniz… lakin dikkate alınmıyor başvurular… forumda 500 e yakın dairellik sitede oturan biri vardı kaç ay önce başvuru yaptırdı geri dönen olmadı

2 Beğeni

Herkesin kullanma şartı yok, modem alınması gerekmiyor, TurkNet in planlama bölgeleri içinde iseniz dönüş yapılabilir. Olan dışına çıkıp özel olarak her talebe dönüş olmuyor.

2 Beğeni

Hocam diger issler gibi detayli geri dönüşü yapilmiyor 500 konutlu abi vardi ona bile donus olmamis eger planlanan illerdeysen mutlaka gelir ama il disinda isen cok zor sol veya tt ye de iletebilirsiniz hangisi onay olursa :speech_balloon:

1 Beğeni

Merhaba @lettoozan, ben size bulunduğunuz bölge ile ilgili bilgi vermiştim. Şu an için bölgenizde bir planlama çalışması ne yazık ki yer almıyor :frowning:

1 Beğeni